

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ζητούν περισσότερες πληροφορίες για τις πρόσφατες δοκιμές της Βόρειας Κορέας, συμπεριλαμβανομένης της δοκιμής υπερηχητικού πυραύλου, αλλά παραμένουν πρόθυμες να επαναλάβουν τις διπλωματικές συνομιλίες, δήλωσε σήμερα ανώτερη Αμερικανίδα αξιωματούχος αρμόδια για τον έλεγχο των εξοπλισμών.
Η Μπόνι Τζένκινς, υφυπουργός των ΗΠΑ αρμόδια για τον έλεγχο των εξοπλισμών για τη διεθνή ασφάλεια, απαντώντας σε ερώτηση του Reuters δήλωσε από το διεθνές ίδρυμα Κέντρο της Γενεύης για την Πολιτική Ασφαλείας: “Συνεχίζουμε να προσπαθούμε να προωθούμε τη διπλωματία με τη Βόρεια Κορέα, θέλουμε να την επαναφέρουμε στο τραπέζι” των συνομιλιών.
Η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε στ΄ανοιχτά των ανατολικών της ακτών χθες Τρίτη έναν υπερηχητικό πύραυλο που αναπτύχθηκε πρόσφατα, μετέδωσε σήμερα το βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA. Είναι το τελευταίο μιας σειράς νέων όπλων που δοκιμάζονται από το απομονωμένο κράτος.
ΑΠΕ – ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Πρέσβης Κίνας: Οι ΗΠΑ παραβίασαν σοβαρά τα έννομα δικαιώματα και συμφέροντα όλων των χωρών
Για προστατευτισμό, μονομέρεια και οικονομική ηγεμονία στο όνομα της “αμοιβαιότητας” κάνει λόγο, σε άρθρο.
ΗΠΑ: Σημαντική πρόοδος στις διαπραγματεύσεις με την Ινδία για τους δασμούς
Σημαντική πρόοδο έχουν σημειώσει οι ΗΠΑ προς την κατεύθυνση μιας διμερούς εμπορικής συμφωνίας μετά.
Γάλλος ΥΠΕΞ: Η Ευρώπη έχει διατυπώσει στις ΗΠΑ τις κόκκινες γραμμές της για την Ουκρανία
Η Ευρώπη εξέφρασε στις ΗΠΑ τις κόκκινες γραμμές της σχετικά με την Ουκρανία κατά.
Στην Ευρώπη η “σκυτάλη” της αβεβαιότητας – Πτώση στις αγορές, με το βλέμμα στα “μέτωπα” Τραμπ
Με πτωτικές διαθέσεις επιστρέφουν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια από τις διακοπές του Πάσχα, καθώς η.