

Οι σιίτες αντάρτες Χούθι της Υεμένης, που υποστηρίζονται από το Ιράν, δήλωσαν σήμερα ότι επιτέθηκαν σε δύο πλοία στ΄ανοιχτά των ακτών της Υεμένης, προσθέτοντας ότι “ισραηλινά” πλοία στοχοθετήθηκαν λόγω του πολέμου στη Γάζα.
Σε ανακοίνωση που δημοσίευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι Χούθι δήλωσαν ότι πραγματοποίησαν μια “επιχείρηση εναντίον δύο πλοίων στο Στενό του Μπαμπ αλ-Μαντάμπ”, μια στρατηγική θαλάσσια οδός που συνδέει την Ερυθρά Θάλασσα με τον Κόλπο του ‘Αντεν, στοχεύοντας το πρώτο με “πύραυλο και το δεύτερο πλοίο με μη επανδρωμένο αεροσκάφος”.
Ο εκπρόσωπος είπε ότι τα δύο πλοία, το Unity Explorer και το Number Nine, στοχοθετήθηκαν αφότου απέρριψαν τις προειδοποιήσεις από τη ναυτική δύναμη της οργάνωσης.
Σχετικά Νέα
ESG: Το νέο ζητούμενο για τις σύγχρονες επιχειρήσεις
Σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία, οι επιχειρήσεις καλούνται, να ξεφύγουν από τα στενά.
Η Ελλάδα δεν χρειάζεται λιγότερους επιχειρηματίες – Χρειάζεται καλύτερους
Σε μια εποχή που η Ελλάδα μετρά πληγές από διαδοχικές κρίσεις, οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες.
Ο Τραμπ επιβεβαιώνει την επικείμενη πελευθέρωση του Αμερικανοϊσραηλινου ομήρου Ίνταν Αλεξάντερ
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επιβεβαίωσε ότι ο Αμερικανοϊσραηλινός όμηρος Ίνταν Αλεξάντερ, που κρατείται.
Ο Νετανιάχου στέλνει αντιπροσωπεία στην Ντόχα για διαπραγματεύσεις για τους ομήρους
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου αποφάσισε να στείλει αντιπροσωπεία στη Ντόχα του Κατάρ.