

Την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020 θα διενεργηθεί Δημοπρασία Εντόκων Γραμματίων διάρκειας 26 εβδομάδων του Ελληνικού Δημοσίου, σε άυλη μορφή, ποσού 625 εκατομμυρίων ευρώ, λήξεως 2 Ιουλίου 2021.
Η ημερομηνία διακανονισμού (settlement) θα είναι η Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021 (Τ+2).
Οι τόκοι των εντόκων υπολογίζονται με χρονική βάση ACT/360.
Η δημοπρασία θα γίνει με ανταγωνιστικές προσφορές από τους Βασικούς Διαπραγματευτές Αγοράς στην Η.Δ.Α.Τ., σύμφωνα με τη διαδικασία που προβλέπεται από τον Κανονισμό Λειτουργίας τους.
Επίσης, βάσει του Κανονισμού των Βασικών Διαπραγματευτών παρέχεται η δυνατότητα υποβολής μη ανταγωνιστικών προσφορών, τόσο κατά την ημέρα διεξαγωγής της δημοπρασίας, όσο και κατά το χρονικό διάστημα της μίας (1) εργάσιμης ημέρας μετά το τέλος αυτής, και μέχρι ώρας 12.00 μ.μ.
Οι μη ανταγωνιστικές προσφορές θα ικανοποιηθούν στην τιμή της τελευταίας προσφοράς που γίνεται δεκτή στη δημοπρασία (cut-off price) μέχρι συνολικού ύψους 30% επί του δημοπρατούμενου ποσού για κάθε μία από τις παραπάνω δύο περιπτώσεις.
Για τα έντοκα γραμμάτια δε θα δοθεί καμία προμήθεια.
Σχετικά Νέα
Άνω του 3% τα κέρδη του αργού στην εβδομάδα
Πάνω από 1% αυξήθηκαν οι τιμές του πετρελαίου καθώς η εμπορική συμφωνία των ΗΠΑ.
Wall Street: Πτώση με φόντο τις εμπορικές συνομιλίες ΗΠΑ – Κίνας
Πτωτικά κινούνται οι βασικοί δείκτες στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης την Παρασκευή, καθώς οι.
Μικρά κέρδη στις ευρωαγορές – Σε νέα ιστορικά υψηλά ο DAX
Μικρά κέρδη κατέγραψαν σήμερα οι ευρωαγορές στον απόηχο της εμπορικής συμφωνίας ΗΠΑ – Μεγάλης.
COSMOTE TELEKOM: Μεγάλος διαγωνισμός «Πάμε Άμπου Ντάμπι»
ΗCOSMOTE TELEKOM, Υπερήφανος Χορηγός της ΚΑΕ Ολυμπιακός και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, δίνει την.