

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε ότι θα συμμετάσχει την Πέμπτη σε μια σύνοδο στη Γερμανία του “σχήματος Ράμσταϊν”, το οποίο συγκροτούν οι κυριότεροι σύμμαχοι της Ουκρανίας, για να συζητήσουν για τη βοήθεια που πρέπει να δοθεί προς τη χώρα αυτή που αντιμετωπίζει τη ρωσική εισβολή.
“Αύριο (Πέμπτη), θα συμμετάσχω σε σύνοδο του σχήματος Ράμσταϊν και προβλέπω επίσης επαφές με εταίρους σε επίπεδο υπουργών Άμυνας και στρατιωτικών διοικητών”, δήλωσε την Τετάρτη ο Ζελένσκι, στην καθημερινή του ομιλία που μεταδίδεται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Σχετικά Νέα
ΗΠΑ: Η δημοτικότητα του Τραμπ υποχωρεί στο χαμηλότερο επίπεδο μετά την επιστροφή του στο Λευκό Οίκο
Η δημοτικότητα του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μειώθηκε οριακά, πάντως υποχώρησε στο χαμηλότερο.
ΗΠΑ: Τα μέλη της Ακαδημίας Κινηματογράφου θα υποχρεώνονται στο εξής να βλέπουν τις υποψήφιες ταινίες για να τις βραβεύουν με Όσκαρ
Η Ακαδημία Κινηματογράφου που απονέμει τα βραβεία Όσκαρ ανακοίνωσε σήμερα ότι τροποποιεί τους κανόνες.
Το Χάρβαρντ προσφεύγει στη Δικαιοσύνη κατά του Τραμπ για τις περικοπές χρηματοδότησης
Σε μετωπική σύγκρουση με τον Λευκό Οίκο οδηγείται το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, το οποίο κατέθεσε.
ΗΠΑ: Μεσίστιες οι σημαίες σε ένδειξη πένθους για τον πάπα Φραγκίσκο
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διέταξε να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες στα δημόσια.