

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατήγγειλε χθες Τετάρτη ότι η ΕΕ είναι «τόσο σκληρή» με τη Βρετανία, μετά τη συμφωνία στην οποία κατέληξαν οι Ευρωπαίοι ηγέτες για παράταση του Brexit έως και έξι μήνες.
«Κρίμα που η ΕΕ είναι τόσο σκληρή με τη Βρετανία και με το Brexit», έγραψε στο Twitter ο Τραμπ.
Στη συνέχεια ο Αμερικανός πρόεδρος έστρεψε την προσοχή του στην εμπορική διαμάχη μεταξύ ΗΠΑ και ΕΕ λέγοντας: «Η ΕΕ είναι επίσης μια σκληρή εμπορική εταίρος με τις ΗΠΑ, αυτό θα αλλάξει».
Έπειτα από μια τεταμένη σύνοδο στις Βρυξέλλες το Λονδίνο έλαβε μια «ευέλικτη παράταση» της ημερομηνίας του Brexit ως τις 31 Οκτωβρίου. Ωστόσο στη διάρκεια της συνόδου ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν τάχθηκε κατά μιας μεγάλης αναβολής του Brexit, ενώ οι περισσότεροι άλλοι Ευρωπαίοι ηγέτες ήταν διατεθειμένοι να συμφωνήσουν σε κάτι τέτοιο.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Μ. Ομπάμα: Αποκάλυψε γιατί δεν παρευρέθηκε στην ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ
Η Μισέλ Ομπάμα ξεκαθάρισε τελικά γιατί δεν παρευρέθηκε στην ορκωμοσία του προέδρου των ΗΠΑ,.
Πάπας Φραγκίσκος: Πάνω από 100.000 πιστοί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου για το λαϊκό προσκύνημα
Xιλιάδες κόσμου συρρέουν στο Βατικανό για να πουν το τελευταίο αντίο στον Πάπα Φραγκίσκο..
Μια στρατιά ρομπότ είναι ο άσος στο μανίκι της Κίνας
Ο μυστικός άσος της Κίνας στον εμπορικό πόλεμο είναι ένας στρατός ρομπότ που χρησιμοποιούνται.
Ουκρανία: Δήλωσε ότι έπληξε εργοστάσιο κατασκευής μη επανδρωμένων αεροσκαφών στο Ταταρστάν
Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν σήμερα ότι έπληξαν εργοστάσιο κατασκευής μη επανδρωμένων αεροσκαφών (UAV).