

Ο πάπας Φραγκίσκος, ο οποίος νοσηλεύεται ακόμη σε νοσοκομείο, έστειλε ευχές στα θύματα και τους επιζώντες της φονικής πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο της Βόρειας Μακεδονίας, σε μήνυμα που διαβίβασε ο γραμματέας του Βατικανού.
Ο Άγιος Πατέρας επιθυμεί «να μεταφέρει στις οικογένειες των νεκρών, κυρίως νέων ανθρώπων, την έκφραση των βαθιών συλλυπητηρίων του, σηματοδοτώντας την πνευματική εγγύτητα στους τραυματίες», έγραψε ο γραμματέας του Βατικανού Πιέτρο Παρολίν σε τηλεγράφημα που απευθύνεται στον επίσκοπο των Σκοπίων Κίρο Στογιάνοφ.
Τουλάχιστον 59 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 155 τραυματίστηκαν από την πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Κυριακής σε μια ντισκοτέκ της Βόρειας Μακεδονίας.
Πηγή: Γαλλικό Πρακτορείο
Σχετικά Νέα
Στην Αίγυπτο αντιπροσωπεία της Χαμάς για να συζητήσει «νέες ιδέες» για εκεχειρία
Αντιπροσωπεία της Χαμάς είναι καθ’ οδόν προς το Κάιρο για να συζητήσει με τους.
Πρέσβης Κίνας: Οι ΗΠΑ παραβίασαν σοβαρά τα έννομα δικαιώματα και συμφέροντα όλων των χωρών
Για προστατευτισμό, μονομέρεια και οικονομική ηγεμονία στο όνομα της “αμοιβαιότητας” κάνει λόγο, σε άρθρο.
ΗΠΑ: Σημαντική πρόοδος στις διαπραγματεύσεις με την Ινδία για τους δασμούς
Σημαντική πρόοδο έχουν σημειώσει οι ΗΠΑ προς την κατεύθυνση μιας διμερούς εμπορικής συμφωνίας μετά.
Γάλλος ΥΠΕΞ: Η Ευρώπη έχει διατυπώσει στις ΗΠΑ τις κόκκινες γραμμές της για την Ουκρανία
Η Ευρώπη εξέφρασε στις ΗΠΑ τις κόκκινες γραμμές της σχετικά με την Ουκρανία κατά.