Ο Ν. Παππάς κατέθεσε μήνυση στη γραμματέα Καλογρίτσα

Μήνυση κατά της γραμματέως του κ. Χρήστου Καλογρίτσα Ευθαλίας Διαμαντή κατέθεσε ο Νίκος Παππάς.

Ο πρώην υπουργός με ανάρτησή του στο twitter ενημέρωσε για την κατάθεση της μήνυσης ενώ προανήγγειλε και την αποστολή εξωδίκων.

Υπενθυμίζεται ότι τη μήνυση είχε προαναγγείλει ο Νίκος Παππάς μετά την κατάθεση της γραμματέως στο Ειδικό Δικαστήριο, η οποία “έκανε λόγο για “φακέλους και τσάντες με χρήματα που έφευγαν από το γραφείο του κ. Καλογρίτσα για βοήθεια προς το κόμμα (ΣΥΡΙΖΑ)”. Όπως είπε, “τα χρήματα δινόντουσαν και σε δημοσιογράφους και σε άλλα πρόσωπα τα οποία σχεδίαζαν την λειτουργία του καναλιού και της εφημερίδας”.

Η μάρτυρας υποστήριξε ότι ζητήθηκε από τον Καλογρίτσα να βοηθήσει το εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ για την ίδρυση τηλεοπτικού σταθμού που θα ήταν ένα κανάλι του κόμματος “στο οποίο κουμάντο θα έκανε ο κ. Παππάς και το κόμμα (ΣΥΡΙΖΑ)”. Σε σημείο της κατάθεσης της η κα. Διαμαντή ανέφερε ότι ο κ. Παππάς επισκεπτόταν τον κ. Καλογρίτσα κάθε μέρα. “Ερχόταν πριν πάει ο κ. Παππάς στο Μαξίμου στα γραφεία της εταιρείας του κ. Καλογρίτσα, συζητούσαν για καμιά ώρα περίπου και έφευγε. Οι σχέσεις τους ήταν οικογενειακές, φιλικές και κοινωνικές”

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα