

Έχοντας συμπληρώσει 64 μέρες από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά και ξεπερνώντας τον αρχικό στόχο για 100 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου στις πρώτες 100 μέρες της προεδρίας του ο Τζο Μπάιντεν έθεσε νέο στόχο τις 200 εκατομμύρια δόσεις.
“Πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε”, δήλωσε ο Μπάιντεν σε δημοσιογράφους του Λευκού Οίκου.
Συγκεκριμένα ο στόχος που είχε θέσει προεκλογικά για 100 εκατομμύρια εμβολιασμούς ο Μπάιντεν επιτεύχθηκε την 59η μέρα της προεδρίας του. Οι ΗΠΑ αυτή τη στιγμή διενεργούν 2.5 εκατομμύρια εμβολιασμούς ανά μέρα και οι ειδικοί εκτιμούν ότι είναι πολύ πιθανό να ξεπεράσει και αυτόν το στόχο η κυβέρνηση Μπάιντεν, δεδομένου οτι έχει στη διάθεσή της και το σκεύασμα της Johnson& Johnson.
Σχετικά Νέα
Τουρκία: Αφέθηκε ελεύθερος και επιστρέφει στη Στοκχόλμη ο Σουηδός δημοσιογράφος Γιοακίμ Μεντίν, που “πρόσβαλε” τον Ερντογάν
Ο Σουηδός δημοσιογράφος που συνελήφθη στα τέλη Μαρτίου στην Τουρκία και καταδικάστηκε για “προσβολή”.
Ο Νετανιάχου προειδοποιεί πως θα ακολουθήσουν σφοδρότερα πλήγματα εναντίον των Χούθι στην Υεμένη
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου απείλησε σήμερα ότι οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας.
Ερντογάν: Ζητά ρόλο για την Τουρκία στην ανάπτυξη της ευρωπαϊκής αμυντικής βιομηχανίας
Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παρουσίασε το δικό του όραμα για τον μετασχηματισμό.
Οι γαλλικοί σιδηρόδρομοι ενέκριναν ένα «πρωτόκολλο» για το πώς θα σώζουν τα ζώα που κρύβονται κάτω από τα τραίνα στους σταθμούς
Μέχρι σήμερα, αν το ζωάκι σας ξέφευγε και κρυβόταν κάτω από ένα τραίνο, ακριβώς.