

Ο οικονομικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου Λάρι Κάντλοου δήλωσε σήμερα ότι δε θα απέκλειε οποιοδήποτε στοιχείο, ενδεχόμενα στο επόμενο νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών από την εξάπλωση του κορωνοϊού, συμπεριλαμβανομένων και χρημάτων για τις πολιτειακές και τοπικές κυβερνήσεις.
“Βρισκόμαστε σε συζητήσεις” δήλωσε ο Κάντλοου στην εκπομπή του CNN “State of the Union”. Ο ίδιος είπε, πως οι αρχές θα πρέπει να δουν σε δύο εβδομάδες “τι χρειάζεται να γίνει και ίσως πως πρέπει να το κάνουν”.
Παράλληλα, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ο ίδιος αναφέρθηκε και σε “ενδεχόμενη” ενέργεια της ομοσπονδιακής κυβέρνησης για τη διάθεση χρημάτων προς τις μικρές επιχειρήσεις, ώστε να βοηθηθούν για να επιβιώσουν και να μη διακόψουν τη λειτουργία τους (από τον κορωνοϊό και τις οικονομικές συνέπειές του).
Σχετικά Νέα
Το σύστημα υγείας «καταρρέει» στο Νότιο Σουδάν
Το σύστημα υγείας στο Νότιο Σουδάν, αντιμέτωπο με χρόνια υποχρηματοδότηση και το τελευταίο διάστημα.
Γουιάνα: Επιθέσεις ενόπλων στα σύνορα με τη Βενεζουέλα
Οι αρχές της Γουιάνας έκαναν λόγο την Πέμπτη 15/5, για επιθέσεις «ενόπλων με πολιτικά».
Γάζα: Τουλάχιστον 120 νεκροί από βομβαρδισμούς του Ισραήλ
Η πολιτική προστασία καταμέτρησε 120 νεκρούς την Πέμπτη 15/5, από νέους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στην.
Μεξικό: Έρευνα για τη δολοφονία της 23χρονης influencer την ώρα που έκανε live στο TikTok
Το υπουργικό συμβούλιο ασφαλείας του Μεξικού διερευνά τη δολοφονία της 23χρονης influencer Βαλέρια Μάρκες, η οποία.