

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναμένεται στη Ρωσία στις 8 Απριλίου, στην τρίτη κατά σειρά επίσκεψή του στη χώρα αυτή από τις αρχές του έτους, έγινε γνωστό σήμερα από το γραφείο του επικεφαλής του τουρκικού κράτους.
Το προεδρικό γραφείο δεν υπεισήλθε σε λεπτομέρειες σχετικά με τη φύση της επίσκεψης του Τούρκου ηγέτη.
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Τούρκος ομόλογός του “σχεδιάζουν να παραστούν στη συνεδρίαση του Ρωσο-Τουρκικού Συμβουλίου Συνεργασίας την 8η Απριλίου” είπε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος τύπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax.
Πούτιν και Ερντογάν συναντήθηκαν τον Ιανουάριο στη Μόσχα για να συζητήσουν για την κατάσταση στη Συρία. Οι δυο τους συναντήθηκαν επίσης με τον Ιρανό πρόεδρο Χασάν Ροχανί στο πλαίσιο μιας συνόδου για τη Συρία στο Σότσι, τον Φεβρουάριο.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Μακρόν: Συγχαρητήρια στον νικητή των προεδρικών εκλογών στη Ρουμανία
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν συνεχάρη τον Νικουσόρ Νταν για τη νίκη του στον.
Η Ιαπωνία αναστέλλει εν μέρει τις εισαγωγές πουλερικών από τη Βραζιλία λόγω της γρίπης των πτηνών
Η Ιαπωνία ανέστειλε τις εισαγωγές κρέατος πουλερικών από την πόλη Μοντενέγκρο και ζωντανών πουλερικών.
Πορτογαλία: Παραιτείται ο ηγέτης των Σοσιαλιστών
Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης των Σοσιαλιστών ανακοίνωσε την πρόθεσή του να εγκαταλείψει την ηγεσία.
Ο Οτσαλάν εισηγείται «αλλαγή» για να συμφιλιωθούν η Τουρκία και οι Κούρδοι
Είναι απαραίτητο να υπάρξει «μείζων αλλαγή παραδείγματος» για να αποκατασταθεί η σχέση ανάμεσα στο.