

Αιχμές κατά του κ. Κώστα Λακαφώση, μέλους της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων των οικογενειών θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, άφησε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο κ. Νίκος Πλακιάς, ο οποίος έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του στο δυστύχημα.
«Ο δικηγόρος μας κος Κούμπουρας Λεωνίδας αναζητώντας πάντα την αλήθεια σύμφωνα με την εντολή που του δώσαμε και σε πλήρη συνεννόηση και ταύτιση με τις οικογένειες που εκπροσωπεί ισχυρίστηκε ότι ο κος Λακαφώσης ενώ δηλώνει κατά ιδιότητα μηχανολόγος μηχανικός δεν έχει επαγγελματικά δικαιώματα δεν έκανε ποτέ έναρξη τέτοιου επαγγέλματος δεν έχει εγγραφεί ποτέ στο ΤΕΕ και δεν έχει σφραγίδα μηχανικού !!!
Ο κύριος Λακαφώσης σήμερα παραδέχτηκε ότι όλα τα παραπάνω είναι αλήθεια !!! Ένας τεχνικός σύμβουλος ο “εθνικός μας πραγματογνώμονας” δεν άσκησε ποτέ το επάγγελμα του μηχανικού και ο κόσμος μέχρι σήμερα θεωρούσε ότι είναι μηχανικός έτσι τον αποκαλούσαν στα πάνελ όταν ζωγράφιζε φορτία !!!
Για την αντιποίηση κατά εξακολούθηση του επαγγέλματος αυτού να επέμβει άμεσα η Δικαιοσύνη και το ΤΕΕ Ελλάδος. Αλήθεια οι μηχανικοί της χώρας μας και ο επιστημονικός κόσμος που ιδρώνει κάθε μέρα στο ελεύθερο επάγγελμα και ο πρόεδρος του ΤΕΕ τι έχουν να δηλώσουν για όλα αυτά;
Θα επιτρέπουν όλους αυτούς να παίζουν παιχνίδια πάνω στα νεκρά παιδιά μας. Η αίτηση του δικηγόρου μου Λεωνιδα Κουμπουρα έγινε δεκτή.
Τέρμα τα ψέμματα μέχρι εδώ !!!
Μόνο με την αλήθεια πορευόμαστε και θα πορευτούμε όσο και αν δεν αρέσει σε κάποιους !!!
ΥΓ. Ο ΕΟΔΑΣΑΑΜ και ο κύριος Παπαδημητρίου τα γνωρίζει όλα αυτά;».
Σχετικά Νέα
Marfin: Δικαίωση και απαντήσεις ζητούν 15 χρόνια μετά οι οικογένειες των θυμάτων και οι εργαζόμενοι
Δεκαπέντε χρόνια μετά το ατιμώρητο έγκλημα της Marfin οι άνθρωποι που έζησαν την τραγωδία,.
Ρόδος: Νεκρός εντοπίστηκε ο 63χρονος που είχε εξαφανιστεί από την 1η Μαΐου
Νεκρός στην περιοχή «Πασαούτια», εντοπίστηκε σήμερα αργά το βράδυ, ο 63χρονος Κωνσταντίνος Τσιαντής, τα.
-
Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντο με τουρίστα να αρπάζει κόσμημα αξίας 6.000 ευρώ από βιτρίνα
Τη στιγμή που ο 41χρονος Ολλανδός τουρίστας απασχολεί το προσωπικό του κοσμηματοπωλείου στη Χερσόνησο.
Θρίλερ με κατασκόπους στην Αλεξανδρούπολη – Η έρευνα της ΕΥΠ και τα νέα στοιχεία
Τον φάκελο «ρωσική μαφία» στην Ελλάδα ανοίγει η ΕΥΠ μετά τη σύλληψη του 59χρονου.