

Τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου αναλαμβάνει ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος λόγω προκήρυξης εκλογών, όπως ενημέρωσε ο απερχόμενος εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου στην τακτική ενημέρωση Τύπου.
Όπως επισήμανε ο Γ. Οικονόμου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου το Σάββατο προκειμένου να ζητήσει τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών για την 21η Μαΐου.
“Σήμερα κλείνει ένας κύκλος 615 ημερών, 160 στην Αθήνα και 8 στη Θεσσαλονίκη ενημερώσεων πολιτικών συντακτών και εκατοντάδων πολιτικών δηλώσεων” είπε ο απερχόμενος κυβερνητικός εκπρόσωπος ολοκληρώνοντας την εισαγωγική του τοποθέτηση κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, εξηγώντας παράλληλα ότι την Κυριακή ξεκινούν οι περιορισμοί που αφορούν στις εμφανίσεις στα ΜΜΕ των υποψηφίων βουλευτών με σταυρό προτίμησης στις εκλογές και ως εκ τούτου δεν μπορεί να παραμείνει στη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου.
Μεταξύ άλλων ο ίδιος σχολίασε ότι “στην κάλπη αυτή θα κριθεί αν η χώρα θα συνεχίσει να προχωρά προς το μέλλον με αυτοπεποίθηση ή αν θα γυρίσει ξανά στο επαχθές χτες. Αν θα διαφυλάξουμε όσα πετύχαμε ή αν θα επιστρέψουμε στην Ελλάδα της ανασφάλειας”.
Σχετικά Νέα
Κ. Τασούλας για την 21η Απριλίου: Υποχρέωση όλων μας, να θωρακίσουμε και να ενισχύσουμε τους θεσμούς και την εθνική μας ενότητα
Την υποχρέωση όλων μας, πολιτικής ηγεσίας αλλά και πολιτών, να θωρακίσουμε και να ενισχύσουμε.
Α. Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: «Επέλεξε να γίνει η φωνή όσων δεν έχουν φωνή, των φτωχών και των κατατρεγμένων»
Τη βαθιά του «θλίψη στους απανταχού Χριστιανούς και όχι μόνο» για τον θάνατο του.
Ν. Κακλαμάνης για 21η Απριλίου: Η Δημοκρατία μας υπέστη μία μεγάλη πληγή η αιμορραγία της οποίας οδήγησε έως μία εθνική τραγωδία στην Κύπρο
Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Νικήτας Κακλαμάνης, με αφορμή το προ 58ετίας πραξικόπημα.
Ν. Δένδιας: Η Δημοκρατία δεν είναι δεδομένη – Καθήκον και ευθύνη όλων μας να την περιφρουρήσουμε
«Η Δημοκρατία δεν είναι δεδομένη. Καθήκον και ευθύνη όλων μας να την περιφρουρήσουμε, με.