

O ESM διόρισε τον Πάολο Φιορέτι ως συντονιστή της αποστολή για την Ελλάδα, αντικαθιστώντας τον Νικόλα Τζιαμαρόλι που βρισκόταν σε αυτή τη θέση από το 2015.
“Είμαι ενθουσιασμένος για το ότι ο Παολο Φιορέτι θα ηγηθεί της αποστολής για Ελλάδα”, δήλωσε ο Κλάους Ρέγκλινγκ. “Με τις γνώσεις του για την περιοχή και τον χρηματοοικονομικό κλάδο και την εμπειρία του από τη συνεργασία με τους υπόλοιπους θεσμούς, είναι προετοιμασμένος να αναλάβει αυτό το σημαντικό έργο”.
Σημειώνεται ότι ο Νικόλα Τζιαμαρόλι αναβαθμίζεται σε Γενικό Γραμματέα του ESM με ευθύνη την εταιρική διακυβέρνησης και ττη στρατηγική πολιτικής.
Σχετικά Νέα
Το πρώτο κήρυγμα του Πάπα Λέοντα: Ελπίζω η εκκλησία να φωτίσει τις σκοτεινές νύχτες αυτού του κόσμου
ΟΠάπας Λέων 14ος τελώντας την πρώτη του λειτουργία στην Καπέλα Σιστίνα εξέφρασε την ελπίδα πως.
ΕΛΣΤΑΤ: Στο 2% ο πληθωρισμός τον Απρίλιο έναντι 2,4% τον Μάρτιο
Επιβραδύνθηκε σημαντικά ο ρυθμός ανόδου του πληθωρισμού τον Απρίλιο εφέτος, καθώς αυξήθηκε 2%, από 2,4% τον Μάρτιο.
Κίνηση στο Χρηματιστήριο με τις τράπεζες στο επίκεντρο
Νότα αισιοδοξίας για επίτευξη ή και υπέρβαση των φετινών τους στόχων έθεσαν οι τέσσερις.
Ευρωαγορές: Ανοδικές κινήσεις λόγω αισιοδοξίας στο εμπορικό μέτωπο
Ανοδικά κινούνται οι δείκτες στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια μετά και το επίσημο σφράγισμα της.