

Νεκρός βρέθηκε το πρωί στο σπίτι του, στην Ποριά Καστοριάς, ένας 32χρονος άνδρας, ο οποίος εργαζόταν ως εποχικός υπάλληλος στο εργοστάσιο των Γιαννιτσών, το οποίο έχει αναστείλει τη λειτουργία του προσωρινά με απόφαση της Πολιτικής Προστασίας, λόγω αυξημένων κρουσμάτων κορωνοϊού. Συγκεκριμένα στο εργοστάσιο έχουν καταγραφεί περισσότερα από 190 κρούσματα του ιού.
Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ ο άνδρας, είχε υποβληθεί σε εξέταση για κορωνοϊό και τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Παρόλα αυτά, παρέμενε στο σπίτι του σε καραντίνα.
Τον άτυχο άνδρα μετέφερε το ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της περιοχής προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.
Η «Ν» επικοινώνησε με τον ΕΟΔΥ, ωστόσο όπως μάθαμε, δεν υπάρχει ακόμα σαφής εικόνα για το τι έχει συμβεί. Αναμένουμε το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής, πιθανόν αργά το απόγευμα.
Σχετικά Νέα
Ένοπλη ληστεία στο Μαρκόπουλο: Απείλησε την υπάλληλο και απέσπασε 20.000 ευρώ
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.
Εύβοια: Νοσηλευτής συνελήφθη για την κακοποίηση της συζύγου του – Πάτησε το Panic button
Άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Εύβοια, καθώς ένας νοσηλευτής συνελήφθη για κακοποίηση της συζύγου.
Άρης Μουγκοπέτρος: Τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη κροτίδας σε γλέντι στα Τριπόταμα
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, το περιστατικό σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.