

Ανατροπή στην καταγγελία αρπαγής και βιασμού από τέσσερα άγνωστα άτομα στην Αντίκυρα Βοιωτίας, καθώς αποδείχτηκε ότι ήταν ψέμα και προϊόν φαντασίας της καταγγέλουσας.
Η 32χρονη αρνήθηκε να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση και δόθηκε εντολή να την αξιολογήσει ψυχολόγος.
Κατά την διάρκεια της εξέτασής της παραδέχτηκε ότι όλη η αυτή η ιστορία που είχε καταγγείλει για αρπαγή και ομαδικό βιασμό ήταν ένα δικό της κατασκεύασμα και συνελήφθη για ψευδή κατάθεση.
Η ίδια είχε καταγγείλει στην Ασφάλεια Λιβαδειάς ότι μετά από ραντεβού που έκλεισε με έναν άγνωστο άντρα που γνώρισε εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης, πήγε στην παραλία του Αγίου Ισιδώρου και από εκεί τέσσερις άγνωστοι δράστες την άρπαξαν δια της βίας και την οδήγησαν σε ερημική περιοχή όπου οι τρεις την κράτησαν δια της βίας στο καπό του αυτοκινήτου και ο ένας εξ αυτών την βίασε… Εν τέλει προέκυψε αυτή η τροπή και πλέον η ίδια θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 32χρονη είναι διαζευγμένη και μητέρα ενός παιδιού, την επιμέλεια του οποίου έχει ο πατέρας του.
πηγή:Ertnews.gr
Σχετικά Νέα
Τραυματισμός 15χρονου από φωτοβολίδα στο λιμάνι της Καλύμνου
Στα δάχτυλα του δεξιού χεριού του τραυματίστηκε σοβαρά από φωτοβολίδα ένας 15χρονος ημεδαπός εντός.
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου, στην οδό Ανθείας στην Πάτρα, καθώς Ι.Χ.
Κοζάνη:Τροχαίο ατύχημα με τραυματίες
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου, έξω από την Κοζάνη στο.
Θεσσαλονίκη: Χωρίς προβλήματα η κίνηση των οχημάτων στην Κ. Μακεδονία
Αυξημένη, αλλά χωρίς προβλήματα, είναι η κίνηση των οχημάτων στα εθνικά οδικά δίκτυα που.