Νέα προσαγωγή για τον ξυλοδαρμό του Γιάνη Βαρουφάκη

Προσήχθη στην Κρατική Ασφάλεια ένα ακόμη άτομο για την συμμετοχή του στον ξυλοδαρμό σε βάρος του Γιάνη Βαρουφάκη, στα Εξάρχεια.

Ο 35χρονος που συμμετείχε στην επίθεση εναντίον του Γ.Βαρουφάκη στα Εξάρχεια είχε ταυτοποιηθεί όπως και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στο περιστατικό και αναζητείτο. Μάλιστα, φαινόταν και σε βίντεο που είχαν τραβήξει να μπαίνει στο κατάστημα, να βγαίνει και να σπρώχνει.

Τελικά, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως ανάμεσα στις σημερινές προσαγωγές από την πορεία ήταν και ο συγκεκριμένος, την τύχη του οποίου θα αποφασίσει ο Ανακριτής. Υπενθυμίζεται ότι είχαν προηγηθεί οι συλλήψεις του 17χρονου και του 19χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη η κρατική ασφάλεια προσήγαγε και συνέλαβε έναν 19χρονο, ενώ ο πρώτος συλληφθέντας, ένας 17χρονος, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Το χρονικό της επίθεσης
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ομάδα ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους μπήκαν στο εστιατόριο που βρισκόταν ο Γ. Βαρουφάκης και άρχισαν να προπηλακίζουν τον γραμματέα του ΜέΡΑ25, ενώ εκείνος τους ζήτησε να βγουν έξω από το κατάστημα.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης υπέστη κάταγμα ρινικού διαφράγματος από κλωτσιά στο πρόσωπο, ενώ φέρει εκδορές και μώλωπες στο πρόσωπο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιάνης Βαρουφάκης βρισκόταν με τη συντονιστική επιτροπή του ΜέΡΑ25 στο εστιατόριο “Γιάντες”. Τέσσερα άτομα έξω από το κατάστημα φώναζαν συνθήματα εναντίον του και συγκεκριμένα ότι “υπέγραψες μνημόνιο”, ενώ όταν βγήκε τους μιλήσει εκείνοι τον χτύπησαν.

Μάλιστα, οι δράστες βιντεοσκόπησαν την επίθεση εναντίον του γραμματέα του ΜέΡΑ25. Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, όπως δήλωσε στους άνδρες της ΕΛΑΣ, δεν είχε μαζί του την αστυνομική του φύλαξη κατόπιν δικής του επιθυμίας.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα