

Νέα προκλητική ανακοίνωση εξέδωσε το τουρκικό υπουργείο Άμυνας με αφορμή τις δηλώσεις της ελληνικής πολιτικής ηγεσίας για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων.
«Όλες οι δηλώσεις των Ελλήνων πολιτικών, οι οποίες δεν βασίζονται σε καμία ιστορική πληροφορία και σε κανένα έγγραφο, είναι ψέματα που αποσκοπούν στην εξαπάτηση του ελληνικού λαού» αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Απορρίπτουμε πλήρως τους ισχυρισμούς των ελληνικών Αρχών για τον Πόντο. Καθώς αυτοί οι ισχυρισμοί, οι οποίοι απέχουν πολύ από κάθε είδους λογική και σκεπτικό, δεν είναι παρά μια προσπάθεια διαστρέβλωσης των ιστορικών γεγονότων.
Όλες οι δηλώσεις των Ελλήνων πολιτικών, οι οποίες δεν βασίζονται σε καμία ιστορική πληροφορία και σε κανένα έγγραφο, είναι ψέματα που αποσκοπούν στην εξαπάτηση του ελληνικού λαού και αποτελούν ένα παράδειγμα. Όσοι αναζητούν μια ντροπιαστική πραγματικότητα στο παρελθόν του τουρκικού έθνους, δεν μπορούν να πετύχουν τίποτα άλλο από το να εξαπατούν τον εαυτό τους!
Όσοι ονειρεύονται 100 χρόνια πριν, θα πρέπει πρώτα να κοιταχτούν στον καθρέφτη. Από αυτήν την άποψη, οι Έλληνες πολιτικοί θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τις αιματοβαμμένες θηριωδίες των προγόνων τους στην Τρίπολη κατά τη διαδικασία της εξέγερσης κατά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, της οποίας ήταν υπήκοοι, και κατά την προσπάθεια κατοχής της Ανατολίας μεταξύ 1919-1922, και με τον ίδιο τρόπο θα πρέπει να απαντήσουν τι έκαναν στην Ανατολία. Κατά συνέπεια, όσοι δεν θέλουν να δουν τις θηριωδίες και τις σφαγές στις βρώμικες ημερομηνίες τους, δεν θα μπορέσουν να επιτύχουν κανένα αποτέλεσμα από τα βρώμικα παιχνίδια αντίληψης με τα οποία επιχειρούν να το καλύψουν και δεν θα μπορέσουν ποτέ να λυτρωθούν από τις ευθύνες τους ενώπιον της ιστορίας».
Σχετικά Νέα
Ρούμπιο: Η επόμενη εβδομάδα θα κρίνει το αν θα συνεχίσουμε τη διαμεσολάβηση στο Ουκρανικό
Ο Υπουργός Εξωτερικών Μάρκο Ρούμπιο, δήλωσε σήμερα ότι η ερχόμενη εβδομάδα θα είναι πολύ.
Ο Πούτιν συγχαίρει τους διοικητές για την επιχείρηση εναντίον των ουκρανικών δυνάμεων στο Κουρσκ
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν τηλεφώνησε στους ανώτατους διοικητές στη δυτική περιφέρεια Κουρσκ της.
Έκρηξη στο λιμάνι Μπάνταρ Αμπάς: Μεγαλώνει η λίστα των θυμάτων – 40 νεκροί και 1.000 τραυματίες
Η έκρηξη στο μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι του Ιράν που σημειώθηκε χθες, Σάββατο, προκάλεσε τον.
Μπρούκλιν: Προπηλακισμός νεαρής από φανατικούς φιλοϊσραηλινούς
Μια νεαρή γυναίκα δέχθηκε επίθεση σε δρόμο στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, από μια.