

Νέα έρευνα της Cookpad έδειξε ότι νέοι στην Ελλάδα μαγειρεύουν λιγότερο κατά 40% από τον μέσο όρο της γενιάς Gen Z παγκοσμίως, φτάνοντας τα μόλις 3,2 γεύματα την εβδομάδα. Από την άλλη, οι άντρες έχουν αυξήσει σημαντικά τη συχνότητα προετοιμασίας γευμάτων.
Το μαγείρεμα στο σπίτι αποτελεί μια οικονομική και υγιεινή λύση στη διατροφή, ενώ ταυτόχρονα είναι και η πιο βιώσιμη. Κι απ’ ό,τι φαίνεται πολλοί ακολουθούν αυτή την τακτική, αφού σύμφωνα με τον τέταρτο ετήσιο Παγκόσμιο Δείκτη Μαγειρικής, οι Έλληνες τρώνε 9.1 σπιτικά γεύματα κάθε εβδομάδα, σε σύνολο 14 γευμάτων (μεσημεριανών και βραδινών) συνολικά, σχεδόν ισάριθμα με τον παγκόσμιο μέσο όρο (9.8 γεύματα).
Σχετικά Νέα
Ειρήνη Μουρτζούκου: Στην τελική ευθεία τα πορίσματα για τους θανάτους των πέντε παιδιών
Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», μέσα στον μήνα αναμένεται οι έμπειροι.
Μεσολόγγι: Αυτοκίνητο κατέληξε στη θάλασσα – Ο οδηγός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του
Τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή της Τουρλίδας Μεσολογγίου, με το αυτοκίνητο να εκτρέπεται.