

Νέα έρευνα της Cookpad έδειξε ότι νέοι στην Ελλάδα μαγειρεύουν λιγότερο κατά 40% από τον μέσο όρο της γενιάς Gen Z παγκοσμίως, φτάνοντας τα μόλις 3,2 γεύματα την εβδομάδα. Από την άλλη, οι άντρες έχουν αυξήσει σημαντικά τη συχνότητα προετοιμασίας γευμάτων.
Το μαγείρεμα στο σπίτι αποτελεί μια οικονομική και υγιεινή λύση στη διατροφή, ενώ ταυτόχρονα είναι και η πιο βιώσιμη. Κι απ’ ό,τι φαίνεται πολλοί ακολουθούν αυτή την τακτική, αφού σύμφωνα με τον τέταρτο ετήσιο Παγκόσμιο Δείκτη Μαγειρικής, οι Έλληνες τρώνε 9.1 σπιτικά γεύματα κάθε εβδομάδα, σε σύνολο 14 γευμάτων (μεσημεριανών και βραδινών) συνολικά, σχεδόν ισάριθμα με τον παγκόσμιο μέσο όρο (9.8 γεύματα).
Σχετικά Νέα
Τιμήθηκε στην Τρίπολη η ημέρα λήξης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου
H ημέρα λήξης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, τιμήθηκε στην Τρίπολη, με πρωτοβουλία της Περιφερειακής.
Κύθνος: Εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σκάφος του 50χρονος αλιέας
Άσχημη κατάληξη είχε η αναζήτηση ενός 50χρονου ψαρά η τύχη του οποίου αγνοούταν από χθες. Ειδικότερα,.
Σύλληψη 30χρονου για συμμετοχή σε διεθνές κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης
Έπειτα από πολυήμερη και συντονισμένη επιχείρηση των Αρχών, συνελήφθη στις 7 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη.
Κοζάνη: Σύλληψη ισοβίτη – δραπέτη των φυλακών Κορυδαλλού
Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κοζάνης, 49χρονος Έλληνας, δραπέτης.