Νέα έρευνα της Cookpad έδειξε ότι νέοι στην Ελλάδα μαγειρεύουν λιγότερο κατά 40% από τον μέσο όρο της γενιάς Gen Z παγκοσμίως, φτάνοντας τα μόλις 3,2 γεύματα την εβδομάδα. Από την άλλη, οι άντρες έχουν αυξήσει σημαντικά τη συχνότητα προετοιμασίας γευμάτων.
Το μαγείρεμα στο σπίτι αποτελεί μια οικονομική και υγιεινή λύση στη διατροφή, ενώ ταυτόχρονα είναι και η πιο βιώσιμη. Κι απ’ ό,τι φαίνεται πολλοί ακολουθούν αυτή την τακτική, αφού σύμφωνα με τον τέταρτο ετήσιο Παγκόσμιο Δείκτη Μαγειρικής, οι Έλληνες τρώνε 9.1 σπιτικά γεύματα κάθε εβδομάδα, σε σύνολο 14 γευμάτων (μεσημεριανών και βραδινών) συνολικά, σχεδόν ισάριθμα με τον παγκόσμιο μέσο όρο (9.8 γεύματα).
Σχετικά Νέα
-
Ιωάννινα: Εννέα άτομα κατηγορούνται γενετήσιες πράξεις ανηλίκων
Ακόμα μία υπόθεση με γενετήσιες πράξεις ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων βλέπει το φως της.
-
Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε λογιστής, πρώην αντιδήμαρχος – Ζήτησε εκβιαστικά χρήματα από πελάτη του
Σε 9 μήνες φυλάκιση, με 3ετή αναστολή, καταδικάστηκε πρώην αντιδήμαρχος που με την ιδιότητα.
-
Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί vegan σαντιγί
Η ανάκληση φορά στο προϊόν σαντιγί σπρέι vegan «Schlagcreme vegan spray topping», με ημερομηνία.
-
Τελικός UEFA Conference Leaque: Αυξημένα μέτρα ασφαλείας και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Ενόψει του τελικού UEFA Conference Leaque μεταξύ των ομάδων «Ολυμπιακός – Φιορεντίνα», που θα.