

Η Νέα Δημοκρατία χαιρετίζει την εκλογή του Κωστή Χατζηδάκη, Βουλευτή Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών και Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, στη θέση του Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, «η εκλογή έγινε από 550 εκλέκτορες που συμμετείχαν στο Συνέδριο του κόμματος που πραγματοποιήθηκε στη Βαλένθια της Ισπανίας και σηματοδοτεί την επιστροφή της Νέας Δημοκρατίας στην αντιπροεδρία του ΕΛΚ μετά από 20 χρόνια. Αποτελεί μεγάλη τιμή για την Ελλάδα και αποτυπώνει την ισχύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας στην ευρωπαϊκή Κεντροδεξιά. Ευχόμαστε στον κ. Χατζηδάκη καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».
Και προσθέτει πως «η Νέα Δημοκρατία εκφράζει την ικανοποίησή της για την εκλογή του Κωστή Χατζηδάκη, στη θέση του Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος».
Σχετικά Νέα
Συμμετοχή της Επ. Ανταγωνισμού στο συγχρηματοδοτούμενο από την ΕΕ έργο DATACROS III
Η Επιτροπή Ανταγωνισμού συμμετέχει στο συγχρηματοδοτούμενο από την Ε.Ε. έργο DATACROS III, που στοχεύει.
Κ.Μητσοτάκης – Επίσκεψη στο Φράγμα Πλακιώτισσας: «Ολιστική μελέτη διαχείρισης των υδάτων της Κρήτης»
Το φράγμα της Πλακιώτισσας, στη Μεσαρά της Κρήτης, έργο που παρέμενε ημιτελές επί πολλά.
Α.Τζιτζικώστας: Η Ευρώπη πρέπει να ακούσει τους νέους ανθρώπους αν θέλει να έχει μέλλον
«Η Ευρώπη πρέπει αν θέλει να έχει μέλλον, να ακούσει πρώτα εσάς, τους νέους.
Το μήνυμα Γ. Γεραπετρίτη για τα 80 χρόνια μετά τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και 75 χρόνια μετά την απαρχή της ευρωπαϊκής ενοποίησης
“Το 1950 ήταν μια ιστορική τομή για την πορεία της Ευρώπης, με τη Διακήρυξη.