

Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κωνσταντίνος Ζούλας, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της διακομματικής επιτροπής για το ζήτημα της διεξαγωγής ντιμπέιτ μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Το ντιμπέιτ ματαιώνεται με προφανή ευθύνη του κυβερνώντος κόμματος, διότι όπως ξέρετε, όλα τα κόμματα είχαν συμφωνήσει να γίνει την 1η Ιουλίου. Πριν από λίγες ημέρες, η Νέα Δημοκρατία ενημερώθηκε ότι ο κ. Τσίπρας δεν μπορούσε την 1η Ιουλίου και έτσι πρότεινε δύο διαφορετικές εναλλακτικές ημερομηνίες, την προσεχή Πέμπτη και την προσεχή Παρασκευή.
Εκεί δεν υπήρξε συμφωνία των άλλων κομμάτων και σήμερα ξαφνικά ο κ. Τσίπρας υπαναχώρησε και είπε ότι μπορεί τελικά να γίνει το ντιμπέιτ την 1η Ιουλίου στις 22:00 το βράδυ. Η Νέα Δημοκρατία συμφώνησε, αλλά δεν κατέστη εφικτό τα άλλα κόμματα να αλλάξουν τον προγραμματισμό τους και έτσι ουσιαστικά το ντιμπέιτ ματαιώνεται. Όλα τα άλλα που ακούστηκαν και από τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ είναι μάλλον προφάσεις εν αμαρτίαις.
Σας ευχαριστώ πολύ».
Σχετικά Νέα
Αντιδράσεις από τους βουλευτές της ΝΔ για τους οικισμούς κάτω των 2.000 κατοίκων
Στο επίκεντρο της συζήτησης, που είχαν νωρίτερα σήμερα στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής ο.
ΕΟΠΥΥ: Αποσύρονται οι γιατροί από την δικαστική διαμάχη με το υπουργείο Υγείας για τα ραντεβού
Αποσύρονται οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ από την δικαστική διαμάχη με το υπουργείο Υγείας για.
Ν. Ταχιάος για τα Τέμπη: Δεν πανηγυρίζουμε για κανένα πόρισμα Καρώνη
Σε «σαφέστατο σχέδιο αποσταθεροποίησης, από κόμματα τα οποία υποστηρίζουν την αντισυστημικότητα και θέλουν να.
Ι. Μπούγας: Μεταρρυθμίσεις για επιτάχυνση της Δικαιοσύνης – Από 1.492 σε 650 ημέρες οι αποφάσεις ως το 2027
Στο υπουργείο Δικαιοσύνης πραγματοποιήθηκε σήμερα εκδήλωση με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σχετικά με.