

Με μία ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή πρόταση του πρώην Υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, για υιοθέτηση τοπικών νομισμάτων, η οποία δε συμπεριελήφθη στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.
Παράλληλα, η Νέα Δημοκρατία επιμένει ότι «φαίνεται ότι στον ΣΥΡΙΖΑ κάποιοι εξακολουθούν να μην πιστεύουν στο ευρώ. Και επειδή δεν έμαθαν τίποτα από το παρελθόν, ετοιμάζονται να παίξουν ξανά τη χώρα στα ζάρια».
Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:
«Μπορεί για την ελληνική κοινωνία οι μνήμες από τις τυχοδιωκτικές επιλογές του κ.Τσίπρα το 2015 να φαντάζουν εφιάλτης, για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όμως, εξακολουθούν να αποτελούν σημείο αναφοράς.
Μετά τις «Δήμητρες» του εν δυνάμει κυβερνητικού εταίρου του ΣΥΡΙΖΑ Γ.Βαρουφάκη, η συνιστώσα «των 53» του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία συμμετέχουν κορυφαία στελέχη του, όπως ο επί 4 χρόνια υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσακαλώτος, προτείνει τοπικά νομίσματα!
Στο κείμενο που αναρτήθηκε στις 12 Μαρτίου 2023 με τίτλο “Συμβολή στο Κυβερνητικό Πρόγραμμα”, αναφέρεται επί λέξει: “Σε ό,τι αφορά τη χρηματοδότηση της περιφερειακής ανάπτυξης σε όλους τους τομείς, θα υιοθετηθεί η χρησιμοποίηση τοπικών μέσων πληρωμής (τοπικά, συμπληρωματικά νομίσματα), έτσι ώστε να καλυφθούν τα κενά διαθέσιμων τραπεζικών χρηματοδοτήσεων, για την αύξηση της παραγωγής αγαθών, τις νέες υποδομές παραγωγής ηλεκτρισμού και προστασίας από ακραία φαινόμενα και την προσφορά κοινωνικών υπηρεσιών”.
Φαίνεται ότι στον ΣΥΡΙΖΑ κάποιοι εξακολουθούν να μην πιστεύουν στο ευρώ. Κι επειδή δεν έμαθαν τίποτα από το παρελθόν, ετοιμάζονται να παίξουν ξανά τη χώρα στα ζάρια. Οι πολίτες δεν θέλουν να ξαναζήσουν τυχοδιωκτισμούς και περιπέτειες. Θέλουν σταθερότητα, ανάπτυξη, προκοπή. Και δεν θέλουν να πληρώσουν ξανά τις ιδεολογικές εμμονές των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ».
Σχετικά Νέα
Ν. Δένδιας: Η ανάδειξη της Θράκης σε κόμβο στρατηγικής σημασίας θωρακίζει την ασφάλεια της Ελλάδας και της ΕΕ
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας με ανάρτηση στο Χ για τα 105 χρόνια από την απελευθέρωση.
Υπουργός Εσωτερικών ΗΠΑ: Η ενεργειακή συνεργασία στο επίκεντρο της διμερούς σχέσης με την Ελλάδα
Σε σημερινή ανάρτηση του στο Χ ο Υπουργός Εσωτερικών και Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ενεργειακής.
Απάντηση Κομισιόν σε Αυτιά για τη στέγη: Στήριξη σε κράτη και πόλεις με διπλάσια κονδύλια
Ο Επίτροπος Ενέργειας και Στέγασης κ. Dan Jorgensen, σε απάντησή του, σε νέα ερώτηση.
Π. Μαρινάκης για επίθεση στο σπίτι του Μ. Χαρακόπουλου: Εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου εκείνοι που αποφάσισαν να διακινδυνεύσουν τις ζωές αθώων
«Η επίθεση στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ Μάξιμου Χαρακόπουλου αποτελεί πράξη τυφλής βίας» τονίζει σε ανάρτησή του.