

«Για την κόλαση στη Μόρια, ας απευθυνθεί στους συντρόφους του, που τη δημιούργησαν» σχολιάζει η ΝΔ για την απάντηση του Αντ. Λιάκου πως δεν έγραψε «κάψτε την Μόρια’ ή ‘κάνατε καλά που την κάψατε», κάνοντας παράλληλα λόγο για εκκωφαντική σιωπή του Αλ. Τσίπρα για το θέμα. .
Όπως επισημαίνει η ΝΔ, «Από την απολογητική απάντηση του κ. Λιάκου, κρατάμε δύο πράγματα: Την ανάγκη του να προβεί σε αυτήν και την εκκωφαντική σιωπή του κ. Τσίπρα που τον καλύπτει πλήρως υιοθετώντας όσα έγραψε».
Και προσθέτει: «για την κόλαση στη Μόρια, ας απευθυνθεί στους συντρόφους του που τη δημιούργησαν».
Να σημειωθεί πως ο Α. Λιάκος, επιχειρώντας να μαζέψει την αρχική του δήλωση, ανέφερε πως την έκανε γιατί ήθελε «να δείξει την απελπισία των ανθρώπων, και κυρίως των νέων που βρέθηκαν παγιδευμένοι σε αυτή την κόλαση».
Σχετικά Νέα
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.
Κεραμέως: Ο Πάπας Φραγκίσκος δίδαξε τη συγχώρεση και τη μετάνοια με το παράδειγμά του
«ΟΠάπας Φραγκίσκος ήταν μια παγκόσμια προσωπικότητα, που εργάστηκε για την ενότητα του Χριστιανισμού, προσπαθώντας.