

Δύο αδέλφια, ηλικίας 58 και 55 ετών αντίστοιχα, ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς σε μονοκατοικία στην κοινότητα, Δίδυμα, της Αργολίδας.
Ειδικότερα, σήμερα τα ξημερώματα, η Πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε για φωτιά σε σπίτι στα Δίδυμα και στο σημείο έσπευσαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα.
Όταν οι πυροσβέστες έφθασαν στο σπίτι και ξεκίνησαν τις προσπάθειες για την κατάσβεση της φωτιάς εντόπισαν τους δύο άνδρες, χωρίς τις αισθήσεις τους. Στο ίδιο σπίτι διέμενε και 48χρονη αδελφή των δύο ανδρών, η οποία εντοπίστηκε σώα.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.