

Για την πλατφόρμα Attica Concierge η οποία προσφέρει luxury υπηρεσίες τουρισμού στην Αττική, μίλησε ο επιχειρηματίας και Co-Founder της Attica Concierge, Νίκος Σοφιανός.
Ειδικότερα, μιλώντας το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή «Λόγος & Αντίλογος» στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΡΤ και την δημοσιογράφο Ελευθερία Κοσμοπούλου, o κ. Σοφιανός τόνισε, μεταξύ άλλων, πως είναι η μοναδική πλατφόρμα στον Νομό Αττικής που προσφέρει luxury υπηρεσίες στον τομέα του τουρισμού, επισημαίνοντας πως οι επόμενοι στόχοι για την Attica Concierge είναι η προσθήκη και νέων υπηρεσιών, αλλά και η επέκταση σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας.
Τέλος, ως υποψήφιος πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, ο Νίκος Σοφιανός εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για την τρίτη κατά σειρά αναβολή των εκλογών του επιμελητηρίου που μετατέθηκαν για τον Δεκέμβριου του 2024.
Δείτε το Βίντεο:
Σχετικά Νέα
Ένας αγώνας εξουσίας στο Βατικανό ξεκινά: Θα βγει από το κονκλάβιο ένας «αντι Φραγκίσκος» πάπας;
Καθώς ο Πάπας Φραγκίσκος «επέστρεψε στο σπίτι του Πατέρα» όπως ανακοίνωσε ο Ιρλανδοαμερικανός καρδινάλιος.
FDA: Σχεδιάζει να τερματίσει τους τακτικούς ελέγχους για την ασφάλεια τροφίμων, λένε πηγές
Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) σχεδιάζει να τερματίσει το μεγαλύτερο μέρος.
Intralot: Διαψεύδει δημοσίευμα για διασυνοριακή συγχώνευση
Η ΙΝΤΡΑΛΟΤ Α.Ε. σε απάντηση της υπ΄αριθμ. πρωτ. 809/22.04.2025 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σχετικά.
Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης: Αύξηση οικονομικών μεγεθών και νέες επενδύσεις
Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης ΑΕ παρουσίασε αύξηση στον κύκλο εργασιών το 2024, ο οποίος.