Ν. Ρωμανός: Καλή τους τύχη και καλά ξεμπερδέματα

«Όσο κάποιοι συνεχίζουν να παίζουν σε ένα ιδιότυπο καθημερινό ριάλιτι σόου απολιτίκ-πολακισμού, τόσο εμείς θα συνεχίζουμε να αναδεικνύουμε τα πραγματικά ζητήματα των πολιτών, τις πολιτικές που υλοποιούμε στην καθημερινή προσπάθεια βελτίωσης της καθημερινότητάς τους και το διακύβευμα των επερχόμενων ευρωεκλογών» τονίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός.

«Πρώτα είχαμε τον κ. Κασσελάκη να προσπαθεί ανεπιτυχώς να καλύψει την άγνοιά του για το ποσοστό του ΑΕΠ που δίνεται για την Υγεία. Μετά τις δηλώσεις του περί δολοφόνων-υπουργών που προσπάθησε να μαζέψει η εκπρόσωπος Τύπου του. Και χθες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε το σύνθημα να «μας ξεσκίσουν».

Σήμερα ο κ. Καραμέρος παραδέχτηκε ότι αλλιώς μιλάει στις κάμερες και αλλιώς στις περιοδείες, επιβεβαιώνοντας την απόλυτη υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε.

Καταλήγοντας ο κ. Ρωμανός αφού σημειώνει ότι το θλιβερό ριάλιτι των καθημερινών στοχοποιήσεων, των προγραφών και της χυδαιότητας, με το οποίο καλύπτουν την ανεπάρκεια, την άγνοια και την έλλειψη πολιτικών προτάσεων, συνεχίζεται, τονίζει «Καλή τους τύχη και καλά ξεμπερδέματα!»
Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα