Ν. Παππάς: Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να ζητήσει συγγνώμη για την πατριδοκαπηλία επί της Συμφωνίας των Πρεσπών

“Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να ζητήσει συγγνώμη για την πατριδοκαπηλία με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών. Συγγνώμη από τον λαό και από όσους, επειδή είχαν πατριωτικές ευαισθησίες, πίστεψαν ένα κάρο ψέματα, τα οποία ο ίδιος αράδιαζε αγκαζέ με την ακροδεξιά, κάνοντας ακραία σπέκουλα”, τόνισε ο Νίκος Παππάς, μιλώντας στα Parapolitika FM και στους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή. “Να παραδεχθεί ότι ήταν μία επωφελής συμφωνία”, συμπλήρωσε.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και τομεάρχης Οικονομικών και Οικονομίας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία επεσήμανε ότι “σε αυτή την ιστορική συγκυρία βγαίνουν πολύ κρίσιμα συμπεράσματα. Ο λαός να τιμωρήσει τους υποκριτές και τους πατριδοκάπηλους στην κάλπη και για αυτό το ζήτημα”.

Σε ό,τι αφορά τον τομέα της οικονομίας ανέφερε: “Θα φέρουμε πρόταση νόμου για το φορολογικό, όπως φέραμε και για την ακρίβεια, και θα καταθέσουμε και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων για να φέρει η κυβέρνηση της Ν.Δ. το πλήρες κείμενο του μεσοπρόθεσμου που κατέθεσε στην Κομισιόν”.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα