Ν. Παππάς: Η κοινωνία βιώνει μια αλληλουχία καταστροφών

«Θα πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια όλοι οι υποψήφιοι για να πολιτικοποιήσουμε τη δημόσια συζήτηση που διεξάγεται μεταξύ μας αυτές τις ημέρες», τόνισε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς σε συνάντηση που είχε με μέλη και φίλους του κόμματος στον Πειραιά.

Τόνισε ότι «η κοινωνία βιώνει μια αλληλουχία καταστροφών. Από τις φωτιές στις πλημμύρες, από την ακρίβεια στις κατασχέσεις και στους πλειστηριασμούς» και πως «το τελευταίο που χρειάζεται είναι μια Αξιωματική Αντιπολίτευση που τσακώνεται εντός της για το αν έπρεπε ή δεν έπρεπε να γίνει μία επίσκεψη».

Πριν από τη συνάντηση ο κ. Παππάς επισκέφτηκε τρία σημεία, όπως αναφέρει στη σχετική ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Το μνημείο του Παύλου Φύσσα, όπου αφήσαμε λίγα λουλούδια. Καλούμε τον κόσμο να συμμετέχει μαζικά στις αντιφασιστικές εκδηλώσεις που είναι αφιερωμένες στη μνήμη του». Εν συνεχεία, «το σημείο στο λιμάνι, όπου δολοφονήθηκε ο Αντώνης». «Δεν θα αφήσουμε να ξεχαστεί η δολοφονία. Να μη μείνουν ατιμώρητοι οι φυσικοί και οι ηθικοί αυτουργοί», τονίζει. Επιπλέον, τον χώρο των Λιπασμάτων Δραπετσώνας, «έναν χώρο που αποδόθηκε στον Δήμου από την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και η ανάπλασή του τον έχει κάνει ένα υπερτοπικό σημείο ήπιας αναψυχής και μοναδικής ομορφιάς». Ο κ. Παππας σημειώνει ότι «χρειάζεται πολιτικός αγώνα σε όλα τα επίπεδα. Για να αποκαταστήσουμε τη σχέση μας με τον συνάνθρωπο και το περιβάλλον. Για να μην επικρατήσει το μίσος, η καταστροφή και η ολόπλευρη κρίση».

Στην ανοιχτή συζήτηση στον Πειραιά συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής Β’ Πειραιά, Τρύφωνας Αλεξιάδης, ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής Α’ Πειραιά, Θοδωρής Δρίτσας, ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής Β’ Πειραιά, Γιάννης Ραγκούσης, ο υποψήφιος βουλευτής Β’ Πειραιά, Βασίλης Μανωλάκος, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και της Πολιτικής Γραμματείας, Γιώτα Αράπη – Μπελώνη, Κατερίνα Λογοθέτη και Ελένη Συμεωνίδου, τα μέλη της Κ.Ε., Ελένη Καβρουδάκη, Τάσος Πολιτίδης και Καίτη Κυλάκου.

Επίσης συμμετείχαν ο συντονιστής της Ν.Ε. Πειραιά και μέλος της Κ.Ε., Χρήστος Λαμπρίδης, οι συντονιστές των Ο.Μ. Νίκαιας, Γιάννης Μεταξιώτης, και Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Μιχάλης Γιαπιτζής, η δημοτική σύμβουλος Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Αγγελική Κασιμάτη, ο δημοτικός σύμβουλος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, Βασίλης Σταυρόπουλος, ο κοινοτικός σύμβουλος Πειραιά, Βαγγέλη Δαρζέντας, ο συντονιστής του Ε’ Διαμερίσματος Πειραιά, Γιάννης Βαρκαρόλης, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης (ΠΕΠΕ), του σωματείου των μηχανοδηγών της Hellenic Train, Κώστας Γενιδούνιας, το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της Ομοσπονδίας των εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ, Γιώργος Ραντίτσας, ο γενικός γραμματέας του σωματείου εργαζομένων στην αποχέτευση ΕΥΔΑΠ, Κώστας Μαρινάκης, ο γραμματέας του εμπορικού συλλόγου Νίκαιας, Αντώνης Σταματιάδης, μέλη της Ν.Ε., μέλη των Ο.Μ., μέλη του κόμματος.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα