

“Όταν ο ΟΛΠ και ο Υπουργός Ναυτιλίας μας διαβεβαιώνουν μέσω του δημάρχου, ότι δεν θα κατασκευαστεί Mall στο νέο προβλήτα του Πειραιά, αλλά Duty Free Shops επιφάνειας 22.000 τ.μ., είτε κοροϊδεύουν ενσυνείδητα τον δήμαρχο και τα εμπορικά επιμελητήρια είτε προσπαθούν να κοροϊδέψουν όλους μας”, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο αναπληρωτής καθηγητής του ΕΜΠ και υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, Νίκος Μπελαβίλας.
Ο ΟΛΠ και ο Υπουργός Ναυτιλίας μας διαβεβαιώνουν μέσω του δημάρχου, ότι δεν θα κατασκευαστεί Mall στο νέο προβλήτα του Πειραιά, αλλά Duty Free Shops επιφάνειας 22.000 τ.μ.
Τα Duty Free Shops στο Διεθνές Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» καταλαμβάνουν έκταση 2.200 τ.μ. Από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» διέρχονται 25 εκατομμύρια τουρίστες τον χρόνο. Όμως ο ΟΛΠ με 1-2 εκατομμύρια επιβάτες κρουαζιέρας το χρόνο ισχυρίζεται ότι χρειάζεται δέκα φορές μεγαλύτερο duty free.
Αν είναι αλήθεια αυτό που παρουσιάζει ο ΟΛΠ, τότε όλο το χειμώνα όταν θα ελλιμενίζονται ένα-δύο κρουαζιερόπλοια την εβδομάδα, θα κλειδώνει το γιγαντιαίο duty free και θα ανοίγει τις λίγες ώρες που θα έχει επιβάτες.
Θέλει δηλαδή να μας πείσει ο ΟΛΠ ότι θα κατασκευάσει ένα κτίριο με μέγεθος όσο αυτό της «Παγόδας» στον Άγιο Νικόλαο – το τεράστιο εγκαταλειμμένο σταθμό επιβατών – που δεν θα είναι mall αλλά μικρά εποχιακά μαγαζιά για καπνό, αλκοόλ και τουριστικά είδη!
Είτε λοιπόν κοροϊδεύουν ενσυνείδητα τον δήμαρχο και τα εμπορικά επιμελητήρια είτε προσπαθούν να κοροϊδέψουν όλους μας.
Καλή η προσπάθεια αλλά αυτά είναι απλή αριθμητική. Ούτε καν για άριστους…
Πηγή: avgi.gr
Σχετικά Νέα
COSMOTE TELEKOM: Νέα εποχή δυνατοτήτων με διεθνές αποτύπωμα
Σε ένα περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από διαρκείς μεταβολές, ενίσχυση του ανταγωνισμού και επιταχυνόμενη ψηφιακοποίηση,.
Επιχειρηματικό Φόρουμ Ελλάδας – Τουρκίας: «Οραματιζόμαστε ένα κοινό επιχειρηματικό μέλλον»
Μιλώντας στο Επιχειρηματικό Φόρουμ Ελλάδας – Τουρκίας, που διεξήχθη σήμερα, 9 Μαΐου, στην Κωνσταντινούπολη,.
Άνω του 3% τα κέρδη του αργού στην εβδομάδα
Πάνω από 1% αυξήθηκαν οι τιμές του πετρελαίου καθώς η εμπορική συμφωνία των ΗΠΑ.
Wall Street: Πτώση με φόντο τις εμπορικές συνομιλίες ΗΠΑ – Κίνας
Πτωτικά κινούνται οι βασικοί δείκτες στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης την Παρασκευή, καθώς οι.