

Βίντεο που δημιούργησε το ελληνικό σχολείο του Αγίου Νικολάου στην πόλη Τέμα, με πλάνα από την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι μαθητές του, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Γκάνα, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.
«Η Ελλάδα είναι παντού. Το διαπίστωσα για μια ακόμη φορά στο πρόσφατο ταξίδι μου στην Γκάνα, όταν επισκέφθηκα το Ελληνικό Σχολείο του Αγίου Νικολάου. Θα μου μείνει αξέχαστο το χαμόγελο των μικρών παιδιών, στα οποία εύχομαι ολόψυχα ένα καλύτερο μέλλον» τονίζει σε μήνυμά του ο Νίκος Δένδιας.
Η Ελλάδα είναι παντού. Το διαπίστωσα για μια ακόμη φορά στο πρόσφατο ταξίδι μου στην Γκάνα, όταν επισκέφθηκα το Ελληνικό Σχολείο του Αγίου Νικολάου. Θα μου μείνει αξέχαστο το χαμόγελο των μικρών παιδιών, στα οποία εύχομαι ολόψυχα ένα καλύτερο μέλλον (video: ST NICHOLAS SCHOOL). pic.twitter.com/MTse7D4DjS
— Nikos Dendias (@NikosDendias) December 9, 2021
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Έλενα Ράπτη: Ενισχύουμε τη γυναίκα, την οικογένεια και την ισότητα
Τις δράσεις του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας για την ενίσχυση της ισότητας των.
Κ. Τσιάρας: Η γνώση να γίνει εργαλείο για την παραγωγή
Μήνυμα για την αναγκαιότητα ουσιαστικής διασύνδεσης της πανεπιστημιακής γνώσης με την παραγωγή και τις.
Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην αποφοίτηση του γιου του μαζί με την σύζυγό του Μαρέβα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα, φωτογραφήθηκαν περήφανοι, στο πλευρό του γιου.
Διμερείς συναντήσεις Κ. Τασούλα στα Τίρανα και σύντομες συνομιλίες με Ερντογάν, Ζελένσκι και Μακρόν
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας, στο πλαίσιο της 6ης Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής.