

Με μία λιτή ανακοίνωση σχολίασε η Νέα Δημοκρατία την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα από το βήμα της συνεδρίασης της εκλογικής επιτροπής της «Προοδευτικής Συμμαχίας».
«Αφήνουμε τον Αλέξη Τσίπρα να κοιμάται ήσυχος και να ονειρεύεται ότι τον στηρίζει η μεσαία τάξη που ρήμαξε στους φόρους. Θα ξυπνήσει ούτως ή άλλως στις 26 Μαΐου και θα συνειδητοποιήσει τον καθημερινό εφιάλτη που προκάλεσαν οι επιλογές του σε όλους τους πολίτες» τόνισε η αξιωματική αντιπολίτευση.
Και πρόσθεσε: «Ευτυχώς τη νέα του αυταπάτη θα την πληρώσει ο ίδιος και όχι ολόκληρη η χώρα».
Σχετικά Νέα
Στις ΗΠΑ ο Κ.Μητσοτάκης για το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται τις ΗΠΑ όπου την Τρίτη 20 Μαΐου θα προεδρεύσει.
Τ.Χατζηβασιλείου: Ενεργειακή ένωση Ανατολικής Μεσογείου και Ευρώπης μέσω του 3+1
Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Τάσος Χατζηβασιλείου μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ στο περιθώριο του 6ου συνεδρίου του.
Σοφία Τουντούρη για Γιάνη Βαρουφάκη: Οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί του πυροδότησαν κύμα σεξιστικών επιθέσεων στο διαδίκτυο
Απειλές και σεξιστικές επιθέσεις εναντίον της στο διαδίκτυο καταγγέλλει η δημοσιογράφος Σοφία Τουντούρη μετά.
Πρόταση ΠΑΣΟΚ για προανακριτική: Ζητά παραπομπή Καραμανλή και τριών υφυπουργών για κακούργημα
Έτοιμη έχει το ΠΑΣΟΚ την πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τα Τέμπη και.