Ν. Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας της λειτουργίας του μονταρίσματος είναι στο Μέγαρο Μαξίμου

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης ο οποίος επανήλθε στο ζήτημα του μονταρισμένου υλικού των συνομιλιών γύρω από το δυστύχημα εκφράζοντας την άποψη ότι ο πυρήνας της λειτουργίας είναι στο Μέγαρο Μαξίμου.

“Μας είπατε ότι επιχειρούμε να επηρεάσουμε τη Δικαιοσύνη. Χαρακτηρίσατε την πρόταση δυσπιστίας ως προϊόν διαπλοκής. Σε μια υπόθεση που συγκλονίζει και τρομοκρατεί τον λαό γιατί κάποιοι είναι αδίστακτοι και την ώρα που καίνε οι λαμαρίνες παίρνουν το υλικό, το αλιεύουν και το δίνουν σε ένα φιλικό μέσο ενημέρωσης. Αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Και σήμερα ο κ. Φλωρίδης είπε το αμίμητο. Αφού λέει η Δικαιοσύνη έχουν το κανονικό ηχογραφημένο τι μας νοιάζει για τα υπόλοιπα; Σοβαρά; Είναι αυτή η επίσημη θέση της κυβέρνησης; Τέτοια ασέβεια;” είπε.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε προκλητικές τις αντιδράσεις της κυβέρνησης τόσο εις βάρος των οικογενειών των θυμάτων όσο και κατά του συνόλου του ελληνικού λαού. “Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να δούμε όχι μόνο ποιοι είναι οι διεφθαρμένοι αλλά και ποιοι είναι αυτοί που την ώρα της τραγωδίας τους ενδιέφερε το πολιτικό κόστος. Είμαι σίγουρος ότι ο πυρήνας αυτής της λειτουργίας είναι και πάλι στο Μέγαρο Μαξίμου” είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Ανδρουλάκης έκανε εκτενή αναφορά και στο ζήτημα της Golden Visa υποστηρίζοντας ότι η τροπολογία που κατέθεσε η κυβέρνηση ήταν μετά από πίεση του ΠΑΣΟΚ ωστόσο χρήζει περαιτέρω βελτιώσεων.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τάχθηκε υπέρ της πλήρους κατάργησης ή έστω αναστολής του μέτρου το οποίο πλέον στρέφεται κατά του μέσου πολίτη καθιστώντας τους Έλληνες ξένους στον τόπο τους.

“Προτείνουμε όσα ακίνητα έχουν αγοραστεί με golden visa να μην μπορούν να μπουν σε καθεστώς βραχυχρόνιας μίσθωσης. Προτείνουμε να ανεβεί στα 800.000 ευρώ το όριο για όλα τα νησιά. Ειδάλλως δημιουργείτε μαγνήτη για τη golden visa στα νησιά κάτω των 3.100 κατοίκων που πάει σήμερα ένας αστυνομικός ένας δάσκαλος και δεν βρίσκει σπίτι” κατέληξε .

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα