

Την έκθεση ARTOZA επισκέφθηκε το μεσημέρι ο Νίκος Ανδρουλάκης και με δηλώσεις του κάλεσε την κυβέρνηση να στηρίξει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
«Χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση, λόγω του κόστους της ενέργειας, της αδυναμίας πρόσβασης στην τραπεζική αγορά, αλλά και της διαχείρισης των χρεών. Η κυβέρνηση πρέπει να αλλάξει ρότα. Έχουμε πάρει πολλές πρωτοβουλίες και για τις τρεις αυτές μεγάλες προκλήσεις», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Προσέθεσε ότι «άμεσα πρέπει να υλοποιηθεί η πρότασή μας και να υιοθετηθεί από την κυβέρνηση, για 120 δόσεις για τα χρέη σε εφορίες και ΕΦΚΑ. Όσο η αγορά ζητά λύσεις και η κυβέρνηση κωφεύει, τα πράγματα θα χειροτερεύουν για χιλιάδες επιχειρήσεις, που δυστυχώς τα τελευταία χρόνια έχουν βυθιστεί στην απελπισία».
Σχετικά Νέα
Δένδιας: Στον Έβρο για Πάσχα με τις Ένοπλες Δυνάμεις
Το επιτηρητικό φυλάκιο «5» στον Έβρο, στην περιοχή ευθύνης της XVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού.
Κ.Μητσοτάκης: Το Άγιο Πάσχα μας θυμίζει ότι μέσα από τον πόνο και τις δυσκολίες τελικά γεννιούνται το φως και η ελπίδα
«Το Άγιο Πάσχα, η μεγαλύτερη γιορτή της Ορθοδοξίας, μας θυμίζει πάντα ότι μέσα από.
Παπασταύρου: Ο Θαλάσσιος Χωροταξικός Σχεδιασμός απεικονίζει τις ζώνες όπου θα αναπτυχθούν και οι έρευνες για υδρογονάνθρακες
Ο χάρτης που αποτυπώνει τον Θαλάσσιο Χωροταξικό Σχεδιασμό αποτυπώνει για πρώτη φορά σε επίσημο ρυθμιστικό κείμενο.
Ο πρωθυπουργός παρακολούθησε την πρώτη Ανάσταση στην Τήνο
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία της πρώτης Αναστάσεως στον Ιερό Ναό.