

“Η Αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι ένας θεσμός δίπλα στον πολίτη και όχι δίπλα στα συμφέροντα του εκάστοτε πρωθυπουργού”, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της παράταξης “Πράξεις για τη Μακεδονία” και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστο Παπαστεργίου.
“Ο στόχος μας είναι η Αυτοδιοίκηση να είναι ένας θεσμός που υπηρετεί τον πολίτη, την κοινωνία και όχι σε επίπεδο Περιφερειών να έχουμε ένα σύστημα εξουσίας, το οποίο είναι το μακρύ χέρι του επιτελικού κράτους του κυρίου Μητσοτάκη. Και αυτό είναι ένα πολύ κρίσιμο στοιχείο για μας για τη μάχη του Οκτωβρίου”, είπε ο κ. Ανδρουλάκης και συνέχισε: “Αυτοδιοίκηση για την Αυτοδιοίκηση. Αυτοδιοίκηση για την Κεντρική Μακεδονία, για τις Περιφέρειες, στη βάση της κοινωνίας. Αυτός είναι ο θεσμός που εμείς επινοήσαμε, εμείς υπηρετήσαμε θεσμικά με νομοθετικές πρωτοβουλίες και αυτό πρέπει να είναι. Ενας θεσμός δίπλα στον πολίτη και όχι δίπλα στα συμφέροντα του εκάστοτε πρωθυπουργού, του εκάστοτε Μεγάρου Μαξίμου. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Χρήστο Παπαστεργίου, ο οποίος έχει αποδείξει με τη μέχρι σήμερα πορεία του ότι είναι ένας άνθρωπος της δουλειάς. Λίγα λόγια και πολλή δουλειά.
Και η παράταξή μας στο πρόσωπο του βλέπει έναν άνθρωπο που μπορεί να υπηρετήσει το δημόσιο συμφέρον και την κεντρική Μακεδονία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Καλή επιτυχία, θα είμαστε στο πλευρό του και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα”.
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Χρήστος Παπαστεργίου άσκησε σκληρή κριτική στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και εκ νέου υποψήφιο και σημείωσε: “Ήρθε η ώρα για την ανατροπή και την αλλαγή και στην Κεντρική Μακεδονία. Σήμερα, την επόμενη μέρα της 3ης Σεπτέμβρη, συμβολικά ξεκινάμε την προεκλογική μας εκστρατεία και επίσημα. Ευχαριστώ τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, τον Νίκο Ανδρουλάκη, για την ουσιαστική συμμετοχή του σε αυτή την προσπάθεια, την καθοριστική του συμβολή και υποστήριξη. Θα νικήσουμε, θα πάμε την Κεντρική Μακεδονία εκεί που της αρμόζει, θα αφήσουμε στις επόμενες γενιές την παρακαταθήκη που χρειάζονται”.
Σχετικά Νέα
Bloomberg: Προσωρινή βίζα για Τούρκους πολίτες σχεδιάζει η Ελλάδα
Η Ελλάδα σχεδιάζει να διευκολύνει τους Τούρκους πολίτες να επισκέπτονται ορισμένα από τα νησιά.
Ζ. Κωνσταντοπούλου: Αν η κυβέρνηση ήθελε πάταξη της φοροδιαφυγής, θα ξεκινούσε από τη λίστα Λαγκάρν
«Αν η κυβέρνηση ήθελε την πάταξη της φοροδιαφυγής, θα ξεκινούσε από τη λίστα Λαγκάρντ»,.
Κ. Μητσοτάκης στο TikTok: Παρατείνεται το Youth Pass
Με βίντεο στο Tik Tok ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε παράταση στις αιτήσεις του Youth.
Στ. Κασσελάκης: “Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν διδάχθηκε τίποτε από τη μνημονιακή περίοδο”
Κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για την οικονομική της πολιτική άσκησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,.