

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης πιθανώς να ανοίξει αύριο τα χαρτιά του για τις μετεκλογικές εξελίξεις στο κόμμα, καθώς όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα θα παραχωρήσει συνέντευξη στην ΕΡΤ, σύμφωνα με το ertnews.
Η εξέλιξη έρχεται ύστερα από την συνέντευξη του δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα, που ζήτησε άμεση και μαζική προσφυγή στη βάση του ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη νέας ηγεσίας. Πριν τον κ. Δούκα και άλλα στελέχη του κόμματος – Νίκος Παπανδρέου, Νάντια Γιαννακοπούλου, Χάρης Καστανίδης κ.α.- έθεσαν ή υπονόησαν θέμα αλλαγής ηγεσίας.
Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη συνεδριάζει το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, την ώρα που η «αναταραχή» στο κόμμα δείχνει να διογκώνεται.
Σχετικά Νέα
Σε εξέλιξη η συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου – Η εισήγηση του πρωθυπουργού
Συνεδριάζει αυτήν την ώρα το Υπουργικό Συμβούλιο υπό τον πρωθυπουργό, ενώ στα θέματα που.
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Επίκαιρη ερώτηση για το σκάνδαλο Ομάδα Αλήθειας και την παραβίαση του νόμου περί χρηματοδότησης των κομμάτων
“Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καταθέτει σήμερα επίκαιρη ερώτηση στην κυβέρνηση, για την παραβίαση του νόμου περί.
Ο Γ. Γεραπετρίτης στη Σύνοδο Κορυφής της Πρωτοβουλίας των Τριών Θαλασσών και στην Κωνσταντινούπολη
Ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, θα συμμετάσχει αύριο, Τρίτη 29 Απριλίου, στη 10η Σύνοδο.
Π. Μαρινάκης: Η Ομάδα Αλήθειας θα συνεχίζει να λειτουργεί και να αναδεικνύει αντιφάσεις
Ξεκάθαρος ότι η Ομάδα Αλήθειας θα συνεχίσει τη λειτουργία της με τον ίδιο τρόπο.