Ν. Ανδρουλάκης: «Αδειάζει» την Εύα Καϊλή – Ποιοι μιλούν για «ξένο σώμα»

Πρώτη φορά που η απόσταση που χωρίζει τον Νίκο Ανδρουλάκη με την Εύα Καϊλή έγινε τόσο εμφανής.

Συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη έλεγαν πως η κ. Καϊλή μετά και την χθεσινοβραδινή δήλωση του αρχηγού θα μπορούσε να θεωρηθεί «ξένο σώμα».

Σε συνέντευξη του στο BlueSky ο Νίκος Ανδρουλάκης ερωτηθείς σχετικά με την ομιλία της Εύας Καϊλή στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το Κατάρ, επισήμανε: «δεν είναι άποψη που εκφράζει τις προτεραιότητες της δικής μας παράταξης. Έχουμε άλλη τοποθέτηση για αυτό το πολύ σημαντικό θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και εργασιακών συνθηκών».

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Καϊλή είπε από το βήμα της Ευρωπαϊκής Βουλής πως «Το Κατάρ είναι πρωτοπόρο στα εργασιακά δικαιώματα», την ώρα που η Δύση έχει ξεσηκωθεί για το ματωμένο Μουντιάλ.

Το ερώτημα είναι ένα: είναι η Εύα Καϊλή «ξένο σώμα» όπως πολλοί λένε ή επειδή είναι πολύ δημοφιλής μπορεί να πέσει νερό στο κρασί στις επόμενες ευρωεκλογές; Το σίγουρο είναι πως αν επιστρέψει η λίστα – όπως σύμφωνα με πληροφορίες – σκέφτεται να κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης δύσκολα θα ανανεωθεί η ευρωπαϊκή θητεία της πρώην δημοσιογράφου.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα