

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι το Ιράν δεν μπορεί να δρα ατιμώρητα και προειδοποίησε την Τεχεράνη να «προσέχει», όταν ρωτήθηκε ποιο μήνυμα στέλνει στην Ισλαμική Δημοκρατία με τα αμερικανικά αεροπορικά πλήγματα τα οποία εξαπολύθηκαν στην ανατολική Συρία τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή.
«Δεν μπορείτε να δράτε ατιμώρητα. Να προσέχετε», είπε ο Μπάιντεν σε δημοσιογράφους ταξιδεύοντας στο Τέξας για να εκτιμήσει τις ζημιές που προκάλεσε εκεί μια φονική χειμωνιάτικη καταιγίδα.
Στην πρώτη στρατιωτική επιχείρηση της κυβέρνησης Μπάιντεν, που αποφασίστηκε ως απάντηση στις πρόσφατες επιθέσεις εναντίον της αμερικανικής παρουσίας στο Ιράκ, οι ΗΠΑ, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, εξαπέλυσαν αεροπορικές επιδρομές με στόχους εγκαταστάσεις παραστρατιωτικών οργανώσεων υποστηριζόμενων από το Ιράν στο ανατολικό τμήμα της Συρίας.
Σχετικά Νέα
Ο Νετανιάχου προειδοποιεί πως θα ακολουθήσουν σφοδρότερα πλήγματα εναντίον των Χούθι στην Υεμένη
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου απείλησε σήμερα ότι οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας.
Ερντογάν: Ζητά ρόλο για την Τουρκία στην ανάπτυξη της ευρωπαϊκής αμυντικής βιομηχανίας
Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παρουσίασε το δικό του όραμα για τον μετασχηματισμό.
Οι γαλλικοί σιδηρόδρομοι ενέκριναν ένα «πρωτόκολλο» για το πώς θα σώζουν τα ζώα που κρύβονται κάτω από τα τραίνα στους σταθμούς
Μέχρι σήμερα, αν το ζωάκι σας ξέφευγε και κρυβόταν κάτω από ένα τραίνο, ακριβώς.
Η απεσταλμένη των ΗΠΑ στην Ουκρανία παραιτήθηκε ως ένδειξη διαμαρτυρίας της πολιτικής του Τραμπ
Την παραίτησή της ανακοίνωσε η πρώην πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ουκρανία ως ένδειξη διαμαρτυρίας.