Μοναδική ευκαιρία για τηλεργασία σε έναν παράδεισο για 12 μήνες

Οσοι εργάζονται από το σπίτι τους ή εξ αποστάσεως κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού ενδέχεται σύντομα να είναι σε θέση να δουλεύουν από τα εξωτικά Μπαρμπέιντος, σύμφωνα με την Κυβερνητική Υπηρεσία Πληροφοριών της νησιωτικής χώρας στην Καραϊβική.

Η πρωθυπουργός Μία Αμόρ Μότλεϊ ανακοίνωσε, με την ευκαιρία της επαναλειτουργίας ενός μπαρ, ότι η κυβέρνηση θα παρουσιάσει σύντομα ένα δωδεκάμηνο πρόγραμμα καλωσορίσματος των Μπαρμπέιντος για αυτούς που εξακολουθούν να βρίσκονται σε καθεστώς τηλεργασίας.

Barbados Rolls Out Carpet For COVID-Weary | PYMNTS.com

Τα γρήγορα τεστ για κορωνοϊό δεν είναι άμεσα διαθέσιμα στη χώρα, κάτι που έχει κάνει τα βραχυπρόθεσμα ταξίδια στα Μπαρμπέιντος πιο δύσκολα, δήλωσε η Μότλεϊ. Αυτή η ετήσια πρόσκληση είναι η απάντηση της χώρας στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ταξιδιωτικές εταιρείες και οι τουριστικοί προορισμοί, καθώς οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ενθαρρύνονται να μείνουν σπίτι προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού.

Η Μότλεϊ ελπίζει ότι οι βιομηχανίες σε ολόκληρη τη χώρα θα συμμετάσχουν στην υποδοχή επισκεπτών μεγαλύτερης διάρκειας.

«Δεν χρειάζεται να εργάζεστε στην Ευρώπη ή στις ΗΠΑ ή στη Λατινική Αμερική εάν μπορείτε να έρθετε εδώ και να εργαστείτε» είπε η πρωθυπουργός.

Ορισμένα νησιά της Καραϊβικής αργά και προσεκτικά έχουν αρχίσει να ανοίγουν ξανά τα σύνορά τους για τους διεθνείς επισκέπτες αυτό το μήνα.

Τα Μπαρμπέιντος , σύμφωνα με το aftodioikisi.gr, άρχισαν να ανοίγουν ξανά τα σύνορά τους στις 12 Ιουλίου, αλλά ισχύουν περιορισμοί ώστε να αποτρέπεται η εξάπλωση του ιού στη χώρα από τους ταξιδιώτες.

Κατά την άφιξή τους στα Μπαρμπέιντος, οι επισκέπτες θα κληθούν να παρουσιάσουν αποδεικτικά στοιχεία ότι είχαν αρνητικό αποτέλεσμα σε τεστ κορονοϊού.

Η American Airlines, ένας από τους μεγαλύτερους αερομεταφορείς της Καραϊβικής, ξεκίνησε πάλι τις πτήσεις μεταξύ Μαϊάμι και Αντίγκουα στις αρχές Ιουνίου.

You could live and work remotely in the Caribbean for a year - Insider

Οι πτήσεις της Air Canada στα Μπαρμπέιτος επανεκκίνησαν την Κυριακή, με την British Airways να επαναφέρει τις πτήσεις από το Λονδίνο στις 18 Ιουλίου και η Jet Blue αντίστοιχα τις πτήσεις από τη Νέα Υόρκη από τις 25 Ιουλίου.

Η χώρα των περίπου 300.000 κατοίκων έχει αρχίσει να χαλαρώνει τα μέτρα εντός των συνόρων της, όπως φυσική απόσταση δύο μέτρων, οι κοινωνικές εκδηλώσεις μέχρι 500 παρευρισκόμενους και αθλητικές εκδηλώσεις με θεατές. Τα Μπαρμπέιντος έχουν καταγράψει μόλις 103 κρούσματα κορονοϊού από την έναρξη της πανδημίας, σύμφωνα με στοιχεία του Πανεπιστημίου Johns Hopkins.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα