

Eπιστρέφω τη διερευνητική εντολή καθώς δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για το σχηματισμό κυβέρνησης, δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνάντηση που είχε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Νωρίτερα, τον πίνακα με τα επίσημα εκλογικά αποτελέσματα της 21ης Μαΐου, επέδωσε στον Πρόεδρο της Βουλής, Κων. Τασούλα, η υπηρεσιακή υπουργός Εσωτερικών, Καλλιόπη Σπανού.
Μετά τη σύντομη συνάντησή τους στο Μέγαρο της Βουλής, ο κ. Τασούλας μετέβη στο Προεδρικό Μέγαρο και παρέδωσε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου με τη σειρά του τα αποτελέσματα.
Συγκεκριμένα ανέφερε: «Μου λένε τώρα εγκύρως ότι “κλείδωσαν” οι εκλογές για 25 Ιουνίου. Το έχει αποφασίσει ήδη ο πρωθυπουργός. Οι ημερομηνίες βγαίνουν, η Βουλή συγκαλείται 1η Ιουνίου, διαλύεται 2 ή 3 Ιουνίου συν 22 ημέρες που προβλέπει το Σύνταγμα, που είναι ο ελάχιστος χρόνος προεκλογικής εκστρατείας, 25 του μηνός εκλογές».
Σχετικά Νέα
Ο Τραμπ ρίχνει τους δασμούς στην Κίνα στο 80%
Στο 80% φαίνεται ότι μειώνει τους δασμούς στην Κίνα ο Ντόναλντ Τράμπ, σύμφωνα με ανάρτησή.
Μήνυμα στον Τραμπ η εκλογή του νέου Πάπα;
Οι Ηνωμένες Πολιτείες θεωρούνται διαχρονικά υπερβολικά ισχυρές, στρατιωτικά, διπλωματικά, ακόμη και πολιτιστικά, ώστε ένας.
Πάπας Λέων ο 14ος: Το πρώτο στίγμα του νέου ποντίφικα στο Βατικανό
Τρεις ψηφοφορίες στο Κονκλάβιο είχαν προηγηθεί, χωρίς να υπάρξει συμφωνία για νέο Πάπα και.
Πάπας Λέων ΙΔ’ ο Ρόμπερτ Πρέβοστ – «Ειρήνη στον κόσμο» το μήνυμά του
Ο Ρόμπερτ Πρέβοστ είναι ο νέος Πάπας, μετά και από την τέταρτη ψηφοφορία στο.