Μητσοτάκης για Χάρη Δούκα: Το μετρό στα Εξάρχεια θα γίνει – Λάθος να ανοίξει η Βασιλίσσης Όλγας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο Μετρό στα Εξάρχεια, τονίζοντας ότι θα γίνει κανονικά ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι είναι λάθος να ανοίξει η Βασιλίσσης Όλγας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ακόμη ότι θέλει να έχει καλή συνεργασία με τον νέο δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι οι εργασίες για την κατασκευή της γραμμής 4 του μετρού θα συνεχιστούν.

«Δεν συναποφασίζουμε σε ορισμένα πράγματα. Υπάρχουν αποφάσεις που άπτονται της ζωής του δήμου, αλλά οι αποφάσεις είναι της κυβέρνησης (…), οι εργασίες στο μετρό θα συνεχιστούν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ λίγο αργότερα διαφώνησε με την θέση που έχει προαναγγείλει ο κ. Δούκας να δοθεί ξανά στην κυκλοφορία η βασιλίσσης Όλγας.

«Ξέρω ότι υπάρχει συζήτηση για τη Βασιλίσσης Όλγας, στη νομολογία υπάρχει το δεδικασμένο ότι πεζοδρομείται, δεν ξεπεζοδρομείται. Πολύ δύσκολο και λάθος να ανοίξει ξανά για τα αυτοκίνητα», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σήμερα στις 16:00 στο Μαξίμου η συνάντηση Μητσοτάκη-Δούκα
Τα παραπάνω ελέχθησαν ενόψει της πρώτης συνάντησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα. Σύμφωνα με το πρωθυπουργικό γραφείο, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16:00, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα