Μήνυση του Άδωνι Γεωργιάδη στον Πάρη Κουρτζίδη για συκοφαντική δυσφήμιση

Μια ανάρτηση από τον δημοσιογράφο και πρόεδρο του κόμματος «Ελληνική Ανατροπή», Πάρη Κουρτζίδη, η οποία ανέβηκε και κατέβηκε στα social media, που άλλαξαν οι χαρακτηρισμοί πριν κατέβει και αφορούσε τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, προκάλεσε την οργή του τελευταίου και τον οδήγησε να καταθέσει μήνυση εναντίον του κ. Κουρτζίδη.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε στο twitter επισυνάπτοντας και την μήνυση ότι: «Πριν από λίγο κατέθεσα μήνυση κατά του @ParisKourtzidis για συκοφαντική του ανάρτηση στο τουίτερ περί δήθεν ταξιδιού μου στη Λάρισα και τηλεφωνικής παρεμβάσεως εναντίον μου από τον πρώην ΓΓ του ΠΘ. Το ίδιο θα συμβαίνει πλέον με όλους όσους διακινούν συκοφαντίες και λάσπη! Ως εδώ!»

Δείτε την ανάρτηση και την μήνυση

Τι προηγήθηκε

Στην ανάρτηση του, η οποία πλέον δεν οδηγεί πουθενά στα social media, ο Πάρις Κουρτζίδης αναφέρεται στον «εγκέφαλο του επιτελικού παρακράτους, ο οποίος απευθυνόμενος σε ταξίδι μπουμπούκου υπουργού που είχε φτάσει έξω από τον Βόλο, πηγαίνοντας Λάρισα στον λήσταρχο Νταβέλη, κουμπάρο της αδελφής του αρχηγού του είπε: “Που πας ρε μ@λ@κ@; Αυτός είναι δικός μας; Πας να πάρεις βαλίτσες; Γύρνα πίσω τώρα».

Ο κ. Κουρτζίδης, το μόνο που έχει αφήσει στην ανάρτηση είναι η λέξη μπουμπούκι…

Σε νεότερη ανάρτηση που έκανε χθες ο κ. Κουρτζίδης αρνείται ότι κατανομάζει τον υπουργό και δηλώνει ότι μπορεί να προχωρήσει σε ψευδή καταμήνυση.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα