

Λεωφορείο ανετράπη στο βόρειο Μεξικό με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 11 άνθρωποι, μεταξύ αυτών τρία παιδιά, έγινε γνωστό σήμερα από έναν αξιωματούχο των υπηρεσιών πρώτων βοηθειών.
Το δυστύχημα συνέβη στην πολιτεία Ζακατέκας νωρίς σήμερα το πρωί.
Στο λεωφορείο επέβαιναν περίπου 40 επιβάτες και κατευθυνόταν από την Πόλη του Μεξικού στην πόλη Τορεόν, στο βόρειο τμήμα της χώρας, εξήγησε ο Μόισες Βιγιαγκράνα, ο επικεφαλής των υπηρεσιών πρώτων βοηθειών της κοινότητας Ρίο Γκράντε.
“Υπάρχουν ακόμη τρεις σοροί στο εσωτερικό του λεωφορείου, όμως είναι πιθανό να βρίσκονται κι άλλοι άνθρωποι κάτω από το όχημα” σημείωσε ο αξιωματούχος, προσθέτοντας ότι η τραγωδία εκτυλίχθηκε, όταν πιθανώς ο οδηγός αποκοιμήθηκε στο τιμόνι.
Μεταξύ των τραυματιών βρίσκονται πέντε πολίτες από την Κεντρική Αμερική με βίζες για ανθρωπιστικούς λόγους που τους είχε χορηγήσει η μεξικανική κυβέρνηση, τις οποίες συχνά χρησιμοποιούν μετανάστες που προσπαθούν να φθάσουν στις ΗΠΑ.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Eurovision 2025: «Ματωμένη» διαμαρτυρία υπέρ της Παλαιστίνης λίγο πριν το μεγάλο τελικό στους δρόμους της Βασιλείας
Λίγο πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού της Eurovision, στους δρόμους της Βασιλείας, βγήκαν.
Φινλανδία: Νεκροί και οι 5 επιβάτες των ελικοπτέρων που συγκρούστηκαν στον αέρα
Νεκροί βρέθηκαν και οι 5 επιβάτες των ελικοπτέρων που συγκρούστηκαν σήμερα (17.05.2025) στη Φιλανδία, όπως ανακοίνωσε.
ΗΠΑ: Συγκλονιστικά βίντεο με φονικούς ανεμοστρόβιλους να χτυπούν το Κεντάκι και το Μισούρι – Τουλάχιστον 20 νεκροί
Συγκλονίζουν οι εικόνες που έρχονται από τις ΗΠΑ, όπου φονικοί ανεμοστρόβιλοι σάρωσαν το Κεντάκι.
Ρουμανία: Εγκατέλειψε τα social media ο εθνικιστής υποψήφιος για τις αυριανές εκλογές Τζόρτζε Σιμιόν
Ο υπέρμαχος της εθνικής κυριαρχίας, μεγάλος θαυμαστής του Ντόναλντ Τραμπ και υποψήφιος για τις.