

Η Σύνοδος Κορυφής των Ευρωπαίων ηγετών στις Βρυξέλλες συμφώνησε μετά από “μακρές και δύσκολες συζητήσεις” ότι θέλουν εποικοδομητικούς δεσμούς με την Τουρκία, καθώς και ότι παράλληλα θα προστατεύσουν τα δικαιώματα των κρατών-μελών, Κϋπρου και Ελλάδος στη Μεσόγειο, δήλωσε η Γερμανίδα Καγκελάριος Merkel.
Η συμφωνία για μια κοινή προσέγγιση της ΕΕ απέναντι στις ενεργειακές βλέψεις της Τουρκίας στη Μεσόγειο, ικανοποιεί ένα βασικό αίτημα της Κύπρου, η οποία μπλόκαρε για τον λόγο αυτό τις κυρώσεις εναντίον πολιτικών ηγετών της Λευκορωσίας.
“Ότι θα μπορούσαμε τώρα να συμφωνήσουμε σε εκείνες τις κυρώσεις είναι μια σημαντική ένδειξη διότι ενισχύει το χέρι εκείνων που διαδηλώνουν για την ελευθερία της γνώμης στη Λευκορωσία”, τόνισε μιλώντας σε δημοσιογράφους.
Σχετικά Νέα
Ιράν και ΗΠΑ σήμερα στη Ρώμη για τον β’ γύρο συνομιλιών για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης
Αντιπροσωπείες των ΗΠΑ και του Ιράν συνεχίζουν σήμερα στη Ρώμη τις συνομιλίες για το.
Το «φαινόμενο Άντριου Τέιτ» εξαπλώνεται στα σχολεία της Βρετανίας – Αγόρια αρνούνται να μιλήσουν σε γυναίκες καθηγήτριες
Οι influencers των μέσων κοινωνικής δικτύωσης τροφοδοτούν την αύξηση του μισογυνισμού και του σεξισμού στις σχολικές αίθουσες του.
«Συγγνώμη λάθος», λένε τώρα αξιωματούχοι του Τραμπ για το πρωτοφανές email που απαιτεί αλλαγές στο πρόγραμμα του Χάρβαρντ
Η αντιπαράθεση μεταξύ της κυβέρνησης Τραμπ και του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ έχει εξελιχθεί σε σημαντικό.
Ο Λευκός Οίκος αποφαίνεται πως ο κορωνοϊός «ξέφυγε από εργαστήριο»
Ο Λευκός Οίκος παρουσίασε χθες Παρασκευή αναθεωρημένη εκδοχή της ειδικής σελίδας του ιστοτόπου του.