ΜέΡΑ25: Να παραιτηθεί άμεσα η κα. Μιχαηλίδου μετά την εκ μέρους της στοχοποίηση της 12χρονης στον Κολωνό

«Απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του κόμματος Κρίτωνα Αρσένη στη Βουλή, σχετικά με την κατάσταση της 12χρονης από τον Κολωνό που βίωσε τον εφιάλτη συστηματικού βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης, η υφυπουργός Εργασίας κ. Μιχαηλίδου έπραξε κάτι αδιανόητο: στοχοποίησε την κοπέλα “φωτογραφίζοντάς” την και αποκαλύπτοντας σε ποιο σχολείο πηγαίνει μαζί με τον αδερφό της και που βρίσκεται», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25.

«Την ώρα δηλαδή που καταβάλλεται μια τιτάνια προσπάθεια όλο αυτό το διάστημα να μην αποκαλυφθούν τα στοιχεία και ο τόπος διαμονής του παιδιού, ώστε να προστατευθεί πάση θυσία η κοπέλα, έρχεται η κ. Μιχαηλίδου και χωρίς ουσιαστικά να απαντάει στην ερώτηση του βουλευτή του ΜέΡΑ25 Κρίτωνα Αρσένη για την ανύπαρκτη στήριξη της Πολιτείας προς τη 12χρονη, δίνει τα στοιχεία του κοριτσιού», σημειώνει, σχολιάζοντας πως «η στάση αυτή της υφυπουργού Εργασίας είναι αδιανόητη και επικίνδυνη».

«Η κ. Μιχαηλίδου οφείλει ΑΜΕΣΑ να παραιτηθεί μετά από αυτό το τεράστιο και τραγικό ατόπημά της. Η Πολιτεία πρέπει να στηρίζει και να προστατεύει τα θύματα, πολύ περισσότερο τα ανήλικα, αντί να τα εκθέτει σε περαιτέρω ανυπολόγιστους κινδύνους από αυτούς που αποδεικνύονται ανάξιοι των θέσεων ευθύνης», καταλήγει η εν λόγω ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα