

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σήμερα, Δευτέρα στο 17ο διαμέρισμα του Παρισιού, στη λεωφόρο Douaumont κοντά στο δικαστικό μέγαρο της πόλης.

Σε ανάρτησή της στο X, η πυροσβεστική υπηρεσία του Παρισιού εξέδωσε προειδοποίηση για τη μεγάλη πυρκαγιά, ζητώντας από τους πολίτες να αποφύγουν την περιοχή για να μπορέσουν να εργαστούν οι υπηρεσίες έκτακτων αναγκών.
Σε φωτογραφίες και βίντεο που έχουν ανέβει στα κοινωνικά δίκτυα διακρίνεται πυκνός καπνός να υψώνεται πάνω από την πόλη.
Η φωτιά έχει ξεσπάσει στο κέντρο διαλογής ανακυκλώσιμων απορριμμάτων της εταιρείας Syctom και σύμφωνα με την εταιρεία ο χώρος που επλήγη από τις φλόγες «είναι ένα κέντρο διαλογής, όπου φτάνουν κίτρινοι κάδοι, κυρίως χαρτί, πλαστικό και χαρτόνι», γεγονός που θα μπορούσε να είναι ένας «λόγος για τον οποίο επεκτάθηκε τόσο γρήγορα».
Ο Δήμος του Παρισιού σε επικοινωνία που είχε με τη Le Parisien ανέφερε ότι δεν είχε ενημερωθεί για τραυματισμούς.
Ένας από τους δημοσιογράφους της Le Parisien που βρέθηκε στο σημείο έκανε λόγο για μία «πολύ μεγάλη φωτιά», από την οποία «αναδύεται πυκνός μαύρος καπνός».
Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής βρίσκονται επί τόπου επιχειρώντας να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο.
Σχετικά Νέα
H Autohellas εισαγωγέας της Changan στην Ελλάδα
Ο Όμιλος Autohellas ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη συνεργασίας του με την CHANGAN, έναν από.
Το AfD της Γερμανίας ζητά “να ληφθούν υπόψη τα συμφέροντα ασφαλείας της Ρωσίας”
Το ακροδεξιό κόμμα “Εναλλακτική για τη Γερμανία” (AfD) ζήτησε κατανόηση για τη θέση της.
Το Ισραήλ κατέστρεψε διοικητήριο της Χαμάς κάτω από νοσοκομείο της Γάζας
Διοικητήριο της Χαμάς εξουδετέρωσε την Τρίτη (13/05) ο στρατός του Ισραήλ στο πλαίσιο επιχείρησής.
ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί απειλούν με μπλόκο στους διορισμούς “εκλεκτών” Τραμπ αν δεχτεί το αεροσκάφος – δώρο του Κατάρ
Ο επικεφαλής των Δημοκρατικών στη Γερουσία Τσακ Σούμερ χαρακτήρισε “καθαρή διαφθορά” τη δωρεά ενός.