Με τον Χρ. Ράμμο θα συναντηθεί σήμερα ο Αλ. Τσίπρας

Τον Πρόεδρο της ΑΔΑΕ, Χρήστο Ράμμο θα επισκεφτεί στις 10:30 ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξης Τσιπρας στα γραφεία της Ανεξάρτητης Αρχής.

Η συνάντηση πραγματοποιείται ενώ είναι καταιγιστικές οι εξελίξεις στο σκάνδαλο των παρακολουθήσεων και ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει την αποστολή της συγκάλυψης, προκειμένου να διαφύγει των ευθυνών του.

Υπενθυμίζεται πως λίγες μέρες πριν, η πλειοψηφία της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής απέρριψε το αίτημα του προέδρου της ΑΔΑΕ να ενημερώσει για τα αποτέλεσμα των ερευνών όσον αφορά στις παρακολουθήσεις από την ΕΥΠ, όπως το Σύνταγμα ορίζει αλλά ακόμα και ο εκτρωματικός νόμος που ψήφισε η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε επισκεφθεί την Ανεξάρτητη Αρχή στις 7 Δεκεμβρίου του 2022 και παρέδωσε στον Χρήστο Ράμμο επιστολή με την οποία ζητά, όπως ορίζει ο νόμος, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ενημερωθεί για τις άρσεις απορρήτου που έγιναν τα τελευταία 3 χρόνια και αφορούν πολιτικούς, δημοσιογράφους, δικαστικούς και αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα