

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ οι δράσεις έγιναν σε όλη την επικράτεια με τη συμμετοχή αστυνομικών από διάφορες Υπηρεσίες και με ιδιαίτερη έμφαση σε περιοχές που παρατηρούνται αυξημένα περιστατικά παραβατικότητας.
Κατά τη διάρκεια των παραπάνω δράσεων ελέγχθηκαν 13.881 οχήματα και 16.343 άτομα ενώ έγιναν:
-121 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα και για παραβάσεις Κ.Ο.Κ.,
-1.186 προσαγωγές,
-153 κατασχέσεις οχημάτων και
-219 ακινητοποιήσεις οχημάτων.
Παράλληλα βεβαιώθηκαν 2.862 παραβάσεις Κ.Ο.Κ. και 46 παραβάσεις της αντικαπνιστικής νομοθεσίας.
Στην Αττική οι δράσεις επικεντρώθηκαν, σε Αχαρνές, Ζεφύρι και Αγία Βαρβάρα, με τη συμμετοχή 117 αστυνομικών από Υπηρεσίες Τάξης, Ασφάλειας, Τροχαίας, Άμεσης Δράσης, ομάδων ΔΙ.ΑΣ και Ο.Π.Κ.Ε.
Στις παραπάνω περιοχές ελέγχθηκαν 238 άτομα και 97 οχήματα ενώ συνελήφθησαν 2 άτομα για κλοπή, προσήχθησαν 47 άτομα και βεβαιώθηκαν 18 παραβάσεις Κ.Ο.Κ.
Όπως επισημαίνει στην σχετική ανακοίνωση η ΕΛΑΣ, «οι στοχευμένες αστυνομικές δράσεις, που έχουν ως στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας και τη βελτίωση του επιπέδου ασφάλειας των πολιτών, θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό».
Σχετικά Νέα
Ελληνικό: Ψάχνουν σε εξειδικευμένα εργαστήρια για ίχνη τοξικής ουσίας
Σε παθολογικά αίτια ή κάτι άλλο οφείλεται η τραγωδία στο Ελληνικό, στην οποία μητέρα,.
Ελληνικό: «Έπαθα σοκ όταν είδα στην τηλεόραση τα ξαδέρφια και την θεία μου» λέει συγγενής
Μετά τις επαναλαμβανόμενες εκκλήσεις από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» για να βρεθούν συγγενείς.
Ελληνικό: «Την κάρτα αναλήψεως του Μιχάλη μας την έδωσε η οικιακή βοηθός» είπε η φίλη του
Φίλη του Μιχάλη Σιδηρόπουλου, μέλους της οικογένειας στο Ελληνικό που ξεκληρίστηκε χάνοντας τρία άτομα.
Ελληνικό: Πως γνώριζε η οικιακή βοηθός τα χρήματα που είχε η τραγική οικογένεια Σιδηροπούλου;
Η οικογένεια Σιδηροπούλου από το Ελληνικό έχασε και τα τρία μέλη της, μητέρα, κόρη.