

Η McDonalds ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε τη διαδικασία πώλησης των δραστηριοτήτων της στη Ρωσία, μετά από 30 χρόνια λειτουργίας των εστιατορίων της στη χώρα, ύστερα από την εισβολή της Μόσχας στην Ουκρανία.
Τον Μάρτιο, η McDonalds έκλεισε όλα τα εστιατόριά της στη Ρωσία συμπεριλαμβανομένου και αυτού στην εμβληματική τοποθεσία της Πλατείας Πούσκιν.
Στο πλαίσιο της εξόδου, η εταιρεία αναμένει να καταγράψει χρεώσεις 1,2-1,4 δισ. δολαρίων.
“Η ανθρωπιστική κρίση που προκλήθηκε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, και το επικίνδυνο και απρόβλεπτο περιβάλλον λειτουργίας, έχουν οδηγήσει τη McDonalds να καταλήξει ότι η δεν είναι πλέον εφικτή η διατήρηση των δραστηριοτήτων στη Ρωσία”, ανέφερε η αμερικανική εταιρεία.
Σχετικά Νέα
Ο Υπουργός Εξωτερικών της Δανίας εκφράζει αντίθεση στην κινεζική στήριξη της Ρωσίας
Ο Δανός υπουργός Εξωτερικών είχε μια “ειλικρινή συνομιλία με τον Κινέζο ομόλογό του σχετικά.
Γερμανία: Επεξεργάζεται νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας – Στο στόχαστρο ο χρηματοπιστωτικός τομέας
Νέα δέσμη κυρώσεων κατά της Ρωσίας επεξεργάζεται η Γερμανία με τους συμμάχους της, ώστε.
Guardian: 5 χρόνια Brexit σε 5 διαγράμματα με φόντο το restart Βρετανίας-ΕΕ
Ο Κιρ Στάρμερ φιλοξενεί τη Δευτέρα την πρώτη σύνοδο κορυφής Ηνωμένου Βασιλείου-ΕΕ μετά το Brexit, καθώς.
Αυξάνεται ο κίνδυνος λιμού στη Γάζα: Ο ΠΟΥ προειδοποιεί για τραγική κατάσταση
Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) προειδοποίησε σήμερα για τον αυξανόμενο κίνδυνο λιμού.