

Μεγάλη η σημερινή ημέρα για τον Μίλτο Τεντόγλου. Στις 20:30 ο 25χρονος άλτης του μήκους θα διεκδικήσει μια ακόμη διάκριση στον τελικό του του αγωνίσματος, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της Βουδαπέστης.
Ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει ότι στόχος του στον αγώνα είναι η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Ο ίδιος προέβλεψε ότι θα είναι ένας δύσκολος τελικό.
Ο Τεντόγλου είναι ο ένατος κατά σειρά αθλητής που θα επιχειρήσει άλμα και στον προκριματικό είδε τον Τζαμαϊκανό Γουέιν Πίνοκ να σημειώνει την κορυφαία επίδοση για φέτος στον κόσμο με 8,54 μέτρα. Κάτι που δε σημαίνει βέβαια ότι θα επαναλάβει ένα παρόμοιο άλμα στον τελικό. Το δεδομένο πάντως είναι ότι ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο, έχει μάθει να λειτουργεί υπό πίεση και κατά έναν τρόπο την επιδιώκει κιόλας γιατί έτσι χαίρεται περισσότερο τον αγώνα.
Αναλυτικά οι αθλητές στον τελικό του μήκους με τις φετινές τους επιδόσεις
Τεγάι Γκέιλ (Τζαμάικα) 8,27 μ.
Ράντεκ Γιούσκα (Τσεχία) 8,15 μ.
Μάρκις Ντέντι (ΗΠΑ) 8,34 μ.
Κάρεϊ Μακλεόντ (Τζαμάικας) 8,40 μ.
Αλεχάντρο Παράντα (Κούβα) 8,15 μ.
Σάιμον Εχάμερ (Τουρκία) 8,32 μ.
Τζέσουίν Άλντριν (Ινδία) 8,42 μ.
Τόμπιας Μοντλέρ (Σουηδία) 8,19 μ.
Μίλτος Τεντόγλου (ΕΛΛΑΔΑ) 8,41 μ.
Γουέιν Πίνοκ (Τζαμάικα) 8,54 μ.
Γουίλιαμ Γουίλιαμς (ΗΠΑ) 8,23 μ.
Ζιάν Γουάνγκ (Κίνα) 8,34 μ.
Σχετικά Νέα
Οι διάλογοι του κυκλώματος διαφθοράς στα κτηματολογικά γραφεία – Η στιγμή που εισπράττεται το «γρηγορόσημο»
Διαλόγους – φωτιά από τη δράση του κυκλώματος διαφθοράς σε κτηματολογικά γραφεία της Αττικής.
Νέος Κόσμος: Η δραματική περιγραφή της ανήλικης που τραυματίστηκε από την έκρηξη
Έκρηξη σε διαμέρισμα 3ου ορόφου πολυκατοικίας στον Νέο Κόσμο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης.
Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του διοικητή των Δυνάμεων του Στρατού των ΗΠΑ στην Ελλάδα
Ο διοικητής US Army Forces Command στρατηγός Andrew Poppas πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα,.
Αποκαλυπτήρια αυστηρότερων μέτρων για την ασφάλεια των ΑΕΙ – Σχέδιο για ελεγχόμενη πρόσβαση, πειθαρχικό πλαίσιο και νέες κυρώσεις
Την υποχρεωτική κατάθεση σχεδίων ασφαλείας από όλα τα Πανεπιστήμια έως τα τέλη Ιουλίου και.