

Προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η στήριξη των νησιών του Αιγαίου που έχουν υποστεί τις αρνητικές συνέπειες του μεταναστευτικού στον τουρισμό, δήλωσε ο υφυπουργός Τουρισμού, Μάνος Κόνσολας, στη κοινή συνάντηση που είχε, την Παρασκευή, αν με τον υπουργό Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, και τον δήμαρχο Ανατολικής Σάμου, Γιώργο Στάντζο.
Ο υφυπουργός Τουρισμού αναφέρθηκε σε δράσεις που θα υλοποιηθούν από τον ΕΟΤ για την ενίσχυση της τουριστικής ταυτότητας και προβολής της Σάμου.
«Σχεδιάζονται και θα υλοποιηθούν συγκεκριμένες ενέργειες προβολής και προώθησης που θα αποκαθιστούν και θα οχυρώνουν την εικόνα του νησιού που επλήγη από το κύμα μετανάστευσης, αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Ανατολικής Σάμου. Είναι αυτονόητη η στήριξη του Υπουργείου και του ΕΟΤ στις προσπάθειες της αυτοδιοίκησης και των φορέων του τουρισμού, στον τομέα της επικοινωνίας και προβολής του νησιού» ανέφερε ο κ. Κόνσολας.
Σχετικά Νέα
Ανάρτηση Κ. Μητσοτάκη για τα νέα μέτρα: Στόχος μας η συλλογική πρόοδος να μετατρέπεται σταδιακά και σε ατομική προκοπή
«Τα στοιχεία του Κρατικού Προϋπολογισμού για το 2024 καταγράφουν μία σημαντική υπεραπόδοση της εθνικής.
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Να ελεγχθεί άμεσα η «περιστρεφόμενη πόρτα» διαφθοράς ΝΔ – εταιρειών και «Ομάδας Αλήθειας»
«Οι αποκαλύψεις του Τύπου, σχετικά με την “περιστρεφόμενη πόρτα” που έχει στήσει η κυβέρνηση.
Σ. Φάμελλος: Όσα επικοινωνιακά τρικ και αν επιστρατεύσει ο κ. Μητσοτάκης, δεν θα σταματήσει την κατάρρευση του
Ανάρτηση για τα οικονομικά μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
ΚΚΕ: Ο πρωθυπουργός ζητά από τους χαμηλοσυνταξιούχους και τα ΑμεΑ να «βολευτούν» με 250 ευρώ τον χρόνο
Σε συνθήκες που η ακρίβεια σπάει κόκαλα, η κυβέρνηση, αντί για πραγματική μείωση φόρων.